Bond 25: O Daniel Craig σε μια πρώτη φωτογραφία ως 007 [ΒΙΝΤΕΟ]

Αμέσως μετά το video από τα γυρίσματα
03 Ιουλίου 2019 20:50
Bond 25: O Daniel Craig σε μια πρώτη φωτογραφία ως 007 [ΒΙΝΤΕΟ]

Πριν μερικές μέρες οι MGM και Universal Pictures έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας James Bond ταινίας, λίγες βδομάδες αφού ο Daniel Craig ανάρρωσε από τον τραυματισμό του. Ο επίσημος λογαριασμός του franchise στο Twitter δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Craig ως Πράκτορα 007, όπως θα τον δούμε στο Bond 25

Μέσα από το tweet που συνόδευσε τη φωτογραφία, έγινε γνωστό πως η παραγωγή πραγματοποίησε γυρίσματα στο Λονδίνο και στην περιοχή του Whitehall. Ο Bond μάλιστα εθεάθη με μια Aston Martin V8, το κλασικό μοντέλο που οδηγούσε ο Timothy Dalton στο "The Living Daylights"

Ακολούθησαν δύο ακόμα tweet, όπου στο ένα ο Craig συναντήθηκε με το βασιλικό ιππικό της Βρετανίας και στο άλλο είναι η στιγμή που γυρίζεται μια σκηνή με τον Bond να παρκάρει την Aston Martin του. Απολαύστε τα παρακάτω.

Η παραγωγή του Bond 25 συνάντησε πάρα πολλά εμπόδια και ίσως να αποτελέσει μια από τις πιο προβληματικές των τελευταίων ετών. Ας ελπίσουμε ότι η σκηνοθεσία του Cary Fukunaga να φέρει ένα αποτέλεσμα αντάξιο της τελευταίας εμφάνισης του Daniel Craig ως "007". 

Στο cast της ταινίας συναντάμε επίσης τους: Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen. 

Το BOND 25 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020.