Into the Ashes trailer | Οι Frank Grillo και Luke Grimes συγκρούονται σε μία δυνατή ιστορία εκδίκησης

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Aaron Harvey
24 Ιουνίου 2019 17:52
Into the Ashes trailer | Οι Frank Grillo και Luke Grimes συγκρούονται σε μία δυνατή ιστορία εκδίκησης

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ εκδίκησης Into the Ashes του Aaron Harvey  (The Neighbor) με πρωταγωνιστές τον Frank Grillo  (Captain America: The Winter Soldier, The Grey, The Purge: Anarchy) και τον Luke Grimes.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Nick Brenner’ (Grimes), έναν πρώην απατεώνα ο οποίος έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του τον προηγούμενό του βίο και να κάνει μία νέα αρχή σε ένα ήσυχο επαρχιακό μέρος της Alabama, με την υποστήριξη της αγαπημένης του. Εντούτοις, δεν μπορεί να απαλλαγεί τόσο εύκολα από τα κακώς κείμενα των περασμένων. Κάποτε λοιπόν, ένας παλιός του γνώριμος (Grillo) με τον οποίο έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς, θα δολοφονήσει την σύντροφό του. Ο ‘Nick’ αμφισβητούμενος για την αθωότητά του από τον πεθερό του που τυγχάνει και σερίφης της περιοχής, καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει εκδίκηση επιστρέφοντας στον παλιό τρόπο ζωής του ή αν θα τηρήσει την επιλογή του να στραφεί σε μία άλλη εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Στο cast ανήκουν επίσης οι: Marguerite Moreau, Robert Taylor (Longmire), James Badge Dale και ο David Cade.

Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζουν οι  Jamin O’Brien και Daniel Blanc της The Film Community, αλλά και οι Robert Ogden Barnum και Eric Binns. Ο Grillo αναλαμβάνει και ο ίδιος ως παραγωγός μέσω της εταιρείας που έχει με τον  Joe Carnahan, την WarParty.

Το Into the Ashes αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 19 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: