Bond 25: Ο Daniel Craig επιστρέφει στο πλατό μετά τον τραυματισμό του (pics)

Γυμνάζεται με το γύψο στο πόδι
16 Ιουνίου 2019 17:23
Bond 25: Ο Daniel Craig επιστρέφει στο πλατό μετά τον τραυματισμό του (pics)

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που τραυματίστηκε ο Daniel Craig στα γυρίσματα του Bond 25. Την ώρα που γυρνούσε μια έντονη σκηνή δράσης ο Craig χτύπησε τον αστράγαλό του και αναμενόταν να επανέλθει σε μερικές εβδομάδες στα καθήκοντά του. Τώρα, με μια ανάρτηση της εταιρίας παραγωγής στον επίσημο λογαριασμό του James Bond, έγινε γνωστό ότι σταρ της επερχόμενης ταινίας θα επιστρέψει στο πλατό την επόμενη εβδομάδα.

Η εν λόγω ανάρτηση μάλιστα συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία με τον 007 να γυμνάζεται παρά το γύψο που φοράει στο τραυματισμένο του πόδι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#007 Daniel Craig hitting the gym hard @pinewoodstudios, prepping for shooting next week! #Bond25 📷@gregwilliamsphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007) στις 15 Ιούν, 2019 στις 9:01 πμ PDT

Λέγεται ότι ο τραυματισμός στο γόνατο χρειάστηκε και μια μικρής κλίμακας χειρουργική επέμβαση, ωστόσο τα γυρίσματα του Bond 25 συνεχίστηκαν και κατά την απουσία του σταρ της. Ήδη η παραγωγή του sequel του Spectre έχει περάσει από δεκάδες κύματα και προβλήματα, όπως μια έκρηξη στο πλατό που τραυμάτισε ένα μέλος της παραγωγής. 

Αξίζει να αναφέρουμε πώς εκτός του Craig που θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον πράκτορα 007, το cast της ταινίας περιλαμβάνει πρωτοκλασάτα ονόματα όπως τους: Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen. 

Η πρεμιέρα του ατιτλοφόρητου ακόμη Bond 25 θα γίνει στις 8 Απριλιου του 2020.