Bond 25: Τραυματίστηκε ο Daniel Craig στο πλατό της νέας ταινίας

Σταμάτησαν τα γυρίσματα
15 Μαΐου 2019 12:26
Bond 25: Τραυματίστηκε ο Daniel Craig στο πλατό της νέας ταινίας

Από χίλια κύματα έχει περάσει η παραγωγή της νέας ταινίας του James Bond και τώρα θα πρέπει να περάσει από ένα ακόμη εμπόδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Sun, ο Daniel Craig υπέστη έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που γίνονται αυτόν τον καιρό στη Τζαμάικα. Αυτό ανάγκασε την παραγωγή να διακόψει τα γυρίσματα, αν και παραμένει άγνωστο για πόσο καιρό. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Craig τραυματίστηκε την ώρα που έκανε ένα σπριντ για τις ανάγκες μιας σκηνής. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες, μιας και παραπονιόταν για έναν πόνο στον αστράγαλό του. Τα ακριβή αίτια του τραυματισμού του δεν είναι γνωστά και η MGM δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο επίσημο σχόλιο μέχρι την ώρα γραφής αυτού του άρθρου. 

Πρόσφατα, είχε ανακοινωθεί το πλήρες cast της ταινίας με τον βραβευμένο με Όσκαρ Rami Malek σε ρόλο κακού και τον Jeffrey Wright να επιστρέφει ως Felix Leiter. Ανάλογα το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Craig, που θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον πράκτορα 007, θα κρίνει και το διάστημα που θα διακοπούν τα γυρίσματα. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο μέρος της ταινίας, την ώρα που η πρεμιέρα της απέχει περίπου 11 μήνες.

Το Bond 25 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020.