Bond 25: Ο Rami Malek θα είναι ο villain - Πρώτες πληροφορίες για την πλοκή

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας του James Bond
29 Απριλίου 2019 12:59
Bond 25: Ο Rami Malek θα είναι ο villain - Πρώτες πληροφορίες για την πλοκή

Ακόμη ο τίτλος του Bond 25 παραμένει άγνωστος, όμως η εταιρία παραγωγής, Eon Productions, αποφάσισε να αποκαλύψει το επίσημο cast και μερικές πρώτες πληροφορίες για το φιλμ. Όπως ξέραμε από πριν ο Rami Malek του Mr. Robot και πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για το Bohemian Rhapsody, θα υποδυθεί τον villain της ταινίας, απέναντι στον Daniel Craig, ο οποίος θα επιστρέψει για 4η και τελευταία φορά ως "007". 

Από τη μία, σε αυτούς που επιστρέφουν στους ρόλους τους συγκαταλέγονται οι: Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whisaw, Rory Kinnear, και Naomie Harris. Από την άλλη στις νέες προσθήκες του cast θα δούμε την Ana de Armas (Blade Runner 2049) πιθανότατα ως το νέο "Bond Girl", καθώς και τους Billy Magnussen (Game Night), Dali Benssalah (Nox), Lashana Lynch (Captain Marvel), David Dencik (Tinker Tailor Soldier Spy). 

Επιπλέον, στην ομάδα των σεναριογράφων προστέθηκε η Phoebe Waller-Bridge, υπεύθυνη για την επιτυχία των Fleabag και Killing Eve, ώστε να στρώσει και να τονώσει περαιτέρω το σενάριο.

Φυσικά, στην καρέκλα του σκηνοθέτη, μετά την αποχώρηση του βραβευμένου με Όσκαρ, Danny Boyle (Trainspotting), βρίσκουμε τον ταλαντούχο Cary Fukunaga των True Detective και Beast of No Nation

Στα του σεναρίου έγινε γνωστό πως ο Bond δεν θα είναι εν ενεργεία πράκτορας όταν θα ξεκινήσει η ταινία. Συγκεκριμένα αυτή είναι η σύνοψη του "Bond 25" όπως δημοσιεύθηκε από την MGM: 

"Ο Bond έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια γαλήνια ζωή στη Τζαμάικα. Η ειρήνη του είναι βραχύβια όταν ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA τον καλεί για βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Ο Πράκτορας 007 στη νέα του αποστολή θα ταξιδέψει σε στην Τζαμάικα, που αποτελεί ένα εμβληματικό μέρος για το franchise καθώς εκεί ξεκίνησε την πρώτη του αποστολή το 1962 (με τον Sean Connery στο "Dr. No"), καθώς και σε Λονδίνο, Νορβηγία και Ιταλία. 

Το Bond 25 αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020.