UglyDolls trailer | Τα πιο γουστόζικα αντισυμβατικά κουκλάκια καταφτάνουν

Και μας θυμίζουν ότι στην ουσία δεν μετράει η τελειότητα αλλά το ποιοι πραγματικά είμαστε
22 Απριλίου 2019 22:06
UglyDolls trailer | Τα πιο γουστόζικα αντισυμβατικά κουκλάκια καταφτάνουν

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το UglyDolls, το επερχόμενο animated φιλμ του Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet) όπου τις φωνές τους δανείζουν οι Kelly Clarkson, Nick Jonas και η Janelle Monáe.

Η εν λόγω ταινία κινουμένων σχεδίων της STX Entertainment εστιάζει στο ‘Uglyville’, μία μικρή πόλη με πολύ ιδιαίτερα κουκλάκια που παροτρύνει τους κατοίκους της να είναι ο εαυτός τους κόντρα σε ό,τι προστάζουν οι συμβάσεις. Όλοι τους συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ έχουν αποδεχτεί κάθε ασυνήθιστο στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Μόλις όμως βρεθούν στην γειτονική πόλη της ‘Τελειότητας’ όπου ο,τιδήποτε πρέπει να υπηρετεί τον κανόνα του άψογου και του ιδανικού, κάτι τέτοιο θα τους ξενίσει μιας και η ρουτίνα που έχουν οι κούκλες που μένουν σε αυτόν τον τόπο επικρατεί ένα άλλο μοντέλο ζωής για τον αληθινό κόσμο. Οι νεοαφιχθέντες θα διδάξουν στους κατοίκους της περιοχής ότι το να συμφιλιώνονται με τα πλεονεκτήματα  και τα μειονεκτήματά τους είναι το πρώτο καθοριστικό βήμα για να μάθουν να αγαπούν αυτούς τους ίδιους.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Blake Shelton, Pitbull, Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias και ο Wang Leehom.

Το UglyDolls αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 3 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: