X-Men: Dark Phoenix | Στο νέο trailer η ‘Jean Grey’ βγαίνει εκτός ελέγχου

Και η οικογένεια των μεταλλαγμένων αντιμετωπίζει μία κοσμική απειλή
17 Απριλίου 2019 23:36
X-Men: Dark Phoenix | Στο νέο trailer η ‘Jean Grey’ βγαίνει εκτός ελέγχου

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία το τελικό trailer για την επερχόμενη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας X-Men: Dark Phoenix με την οποία ο Simon Kinberg δοκιμάζει να καταπιαστεί για πρώτη φορά με τον χώρο της σκηνοθεσίας, διευρύνοντας το δημοφιλές κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men.

Εν προκειμένω, δίνεται έμφαση στις ρίζες της νεαρής ακόμη ‘Jean Grey’ (Sophie Turner) και στην ένταξή της στην ομάδα των μεταλλαγμένων υπερηρώων με επικεφαλής τον καθηγητή ‘Charles Xavier’/ ‘Professor X’ (James McAvoy). Η ‘Jean Grey’ μετά από ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα στο διάστημα, παραλίγο να χάσει την ζωή της. Εντούτοις, επιστρέφοντας στην Γη αντιλαμβάνεται ότι από την τρομακτική αυτήν εμπειρία και έπειτα οι δυνάμεις της άρχισαν να ισχυροποιούνται μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο, συχνά όμως εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα.

Μάλιστα, φαίνεται να αλλάζει ριζικά σαν άτομο και έρχεται στο φως μία πολύ πιο σκοτεινή της εκδοχή. Σύντομα, οι ‘X-Men’θα δουν να ζωντανεύει στο πρόσωπό της μία πολύ απρόβλεπτη αντίπαλος. Πρέπει λοιπόν, να αναστρέψουν την τωρινή κατάσταση και να την προστατέψουν ακόμη και από τον ίδιο της τον εαυτό. Το ζήτημα πλέον είναι ότι εξωγήινοι εχθροί επιτίθενται στον πλανήτη και θα επιδιώξουν να χρησιμοποιήσουν το χάρισμα της ‘Jean’ για να τον καταστρέψουν.

Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται και πάλι ο Michael Fassbender ως ο ‘Erik Lehnsherr’ / ‘Magneto’, η Jennifer Lawrence ως η ‘Mystique’, ο Nicholas Hoult ως o ‘Beast’, η Alexandra Shipp ως η ‘Storm’, ο Tye Sheridan ως ο ‘Cyclops’, ο Kodi Smit-McPhee ως ο ‘Nightcrawler’, και ο Evan Peters ως ο ‘Quicksilver’. Φρέσκια προσθήκη είναι ο Lamar Johnson (The Next Step).

Το X-Men: Dark Phoenix θα κάνει ποδαρικό στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: