Dolor Y Gloria trailer | Οι Penelope Cruz & Antonio Banderas παίζουν μαζί σε ένα κοινωνικό δράμα

Με την υπογραφή του Pedro Almodóvar
19 Φεβρουαρίου 2019 19:42
Dolor Y Gloria trailer | Οι Penelope Cruz & Antonio Banderas παίζουν μαζί σε ένα κοινωνικό δράμα

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο αισθηματικό-κοινωνικό δράμα Dolor Y Gloria με τον Pedro Almodóvar να ενορχηστρώνει την δράση του, συναντώντας σε μία ακόμη δουλειά του τους ηθοποιούς Penelope Cruz και Antonio Banderas.

Ο διάσημος δημιουργός έχει ξανασυνεργαστεί με τα παραπάνω δημοφιλή ονόματα της υποκριτικής, το 1997 και το 1982 αντιστοίχως. Σήμερα πια προχωράει σε ένα επιπλέον κοινό επαγγελματικό βήμα μαζί τους.

Εν προκειμένω, ο Antonio Banderas ενσαρκώνει έναν σκηνοθέτη που πιάνει τον εαυτό του να προβληματίζεται και να αναθεωρεί αναλογιζόμενος την μέχρι τώρα πορεία του. Επανεκτιμά τον αντίκτυπο από συγκεκριμένες διαπροσωπικές σχέσεις που είχε κατά την διάρκεια του βίου του: αυτήν με την μητέρα του (Cruz), εκείνη με άτομα που κέντρισαν το ερωτικό του ενδιαφέρον αλλά και εκείνη με αυτόν τον ίδιο, σκεπτόμενος μεταξύ άλλων και την εξερεύνηση του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Asier Etxeandía και Julieta Serrano.

Το Dolor y Gloria θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ισπανία στις 22 Μαρτίου του 2019, χωρίς εντούτοις να έχει οριστεί η ημερομηνία για την διανομή του και σε άλλες χώρες. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: