The Many Saints of Newark | Οι Jon Bernthal & Vera Farmiga είναι πια επίσημα μέλη του cast

Μπαίνουν στα άδυτα της μαφίας αφήνοντας λιγάκι τον κόσμο του ‘Punisher’ και του ‘Conjuring’
15 Ιανουαρίου 2019 16:36
The Many Saints of Newark | Οι Jon Bernthal & Vera Farmiga είναι πια επίσημα μέλη του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής του The Punisher, Jon Bernthal (The Walking Dead, Wind River, Sicario) και η ηρωίδα των ταινιών του Conjuring, Vera Farmiga (Bates Motel, Up in the Air, Orphan) υπέγραψαν για την συμμετοχή τους στο prequel φιλμ του σόου The Sopranos, The Many Saints of Newark.

Αφήνουν λοιπόν, προσωρινά στην άκρη τον ρόλο του ‘Frank Castle’ και της πνευματίστριας ‘Warren’ αντίστοιχα, και βάζουν μπρος για την είσοδό τους στο κινηματογραφικό σύμπαν του οργανωμένου εγκλήματος. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε ξαναδεί τον Bernthal να μας συστήνεται ως μεγάλος μαφιόζος, και συγκεκριμένα ως ο Al Capone στην κωμωδία φαντασίας Μια Νύχτα στο Μουσείο 2.

Το νέο γκανγκστερικό δράμα εποχής της New Line Cinema θα σκηνοθετήσει ο Alan Taylor βασιζόμενος στο σενάριο του δημιουργού του The Sopranos, David Chase, και του Lawrence Konner.

Η πλοκή του έργου θα τοποθετείται χρονικά την δεκαετία του ’60, σε μία πολύ ταραχώδη πολιτική συγκυρία για τις Η.Π.Α. Το τότε πολωμένο κλίμα που υπήρχε ενέτειναν ο ρατσισμός και οι φυλετικές διακρίσεις με αποτέλεσμα να ξεσπούν συχνά αναταραχές και οδομαχίες σε πολλά μέρη όπως στο Detroit και το Newark. Μάλιστα, σε πολλά από αυτά τα επεισόδια έρχονταν σε σφοδρή ρήξη  Αφροαμερικανοί και Ιταλοαμερικανοί τόσο με δυνάμεις της αστυνομίας όσο και μεταξύ τους. Εκείνες οι συγκρούσεις είχαν μετατοπιστεί και σε επίπεδο συμμοριών, καταλήγοντας τις περισσότερες φορές με θανάσιμη έκβαση και δεκάδες θύματα και από τις δύο αντίπαλες μεριές.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση, εντούτοις γνωρίζουμε ότι θα εμφανιστεί ο Alessandro Nivola (The Wizard of Lie, Face/Off) ως ο ‘Richard “Dickey” Moltisanti’ που συνιστούσε αδερφική φιγούρα και μέντορας του ‘Tony Soprano’ (James Gandolfini).

Προς το παρόν πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ποιες φυσιογνωμίες θα ερμηνεύσουν ο Bernthal και η Farmiga στο The Many Saints of Newark.