The Long Night: Αποκαλύφθηκε το βασικό cast της prequel σειράς του Game of Thrones

Αποτελείται κυρίως από πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς
09 Ιανουαρίου 2019 08:16
The Long Night: Αποκαλύφθηκε το βασικό cast της prequel σειράς του Game of Thrones

Μετά τα πρώτα ονόματα που θα δούμε στο The Long Night, την prequel σειρά του Game of Thrones, ήρθε η ώρα να μάθουμε και το υπόλοιπο cast. Για αυτό φρόντισε το THR που έκανε τα αποκαλυπτήρια του βασικού cast της πρώτης spinoff σειράς του σύμπαντος και το οποίο αποτελείται κυρίως από πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα, όπως έγινε και πριν από 8 χρόνια, με το Game of Thrones. 

Έτσι, λοιπόν, πέρα από τους Naomi Watts και Josh Whitehouse θα δούμε να τους πλαισιώνουν οι: Naomie Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Guerrilla, Tony-nominated for Angels in America), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, Twilight, Mortal Instruments), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror, Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (To the Bone) και Toby Regbo (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald).

Και φυσικά το HBO επέλεξε να μη δημοσιεύσει καμία άλλη πληροφορία για το ποιους χαρακτήρες θα υποδύονται οι 8 ανερχόμενοι ηθοποιοί, καθώς μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι η Watts θα υποδυθεί μια κυρία της υψηλής κοινωνίας με ένα σκοτεινό μυστικό. Η ιστορία θα μας πάει δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire όπου βασίζεται η σειρά, καθώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα λίγο πριν την χρυσή "Εποχή των Ηρώων" και την πτώση της. 

Τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου ανέλαβε η S.J. Clarkson (Jessica Jones, Succession, Star Trek 4) σε σενάριο των Jane Goldman και George R.R. Martin

Τα γυρίσματα του The Long Night αναμένεται να γίνουν μετά την πρεμιέρα του φινάλε του Game of Thrones τον ερχόμενο Απρίλιο.