Το Aquaman ξεπέρασε και τη Wonder Woman σε εισπράξεις!

Βάζει στόχο να γίνει και η πιο κερδοφόρα ταινία του DCEU
04 Ιανουαρίου 2019 10:39
Το Aquaman ξεπέρασε και τη Wonder Woman σε εισπράξεις!

Δεν άργησε το Aquaman να ξεπεράσει ακόμη ένα ρεκόρ και να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Και αυτό διότι σύμφωνα με το Variety, μετά τις προβολές της Πρωτοχρονιάς, το φιλμ του James Wan έκανε εισπράξεις άνω των $822 εκατομμυρίων και κατάφερε να ξεπεράσει την επιτυχία της Wonder Woman ($821 εκ. σύνολο) στο διεθνές box office και αν αποτελέσει την δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία του DCEU.

Η πορεία του μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται πέραν κάθε προσδοκίας, μιας και οι κριτικές ήταν χλιαρές αλλά ο κόσμος φαίνεται πως λάτρεψε και έφερε περαιτέρω επιτυχία, μέσω του "word of mouth". 

Πλέον, βαδίζει στα χνάρια της πιο επιτυχημένης εμπορικά DCEU ταινίας που δεν είναι άλλη από το Batman v Superman: Dawn of Justice, η οποία παρά το ότι δεν αγαπήθηκε ούτε τόσο από το κοινό αλλά ιδιαίτερα όχι από τους κριτικούς, έκανε εισπράξεις της τάξης των $873 εκατομμυρίων. Είναι αρκετά πιθανό λοιπόν ο Aquaman του Jason Momoa να έρθει στην κορυφή μέχρι να τελειώσουν οι προβολές της ταινίας παγκοσμίως.