Escape Room | Η Columbia Pictures εν όψει της ταινίας δημιουργεί το απόλυτο δωμάτιο απόδρασης!

Και ορίζει σαν έπαθλο της πρόκλησης αυτής $1 εκατ.
21 Δεκεμβρίου 2018 07:04
Escape Room | Η Columbia Pictures εν όψει της ταινίας δημιουργεί το απόλυτο δωμάτιο απόδρασης!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Columbia Pictures μέσα στα πλαίσια προώθησης του επερχόμενου ψυχολογικού θρίλερ Escape Room, ανακοίνωσε το “EscapeRoomMovieChallenge.com”, έναν διαγωνισμό όπου καθένας από τους συμμετέχοντες θα μπει στο δωμάτιο απόδρασης που έχει φτιάξει το στούντιο για να διεκδικήσει το ποσό του $1 εκατ.

Για να στεφθεί κάποιος νικητής της δοκιμασίας θα πρέπει να ταξιδέψει ως το Los Angeles και να βάλει τα δυνατά του έναντι άλλων, ζώντας παράλληλα την κλειστοφοβική και αγωνιώδη εμπειρία του συγκεκριμένου escape room που εμπνέεται από το παραπάνω φιλμ. Με την βοήθεια ψηφιακού και άλλου ειδικού εξοπλισμού οι εγκαταστάσεις του χώρου αυτού είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για να φιλοξενήσουν το μυστήριο διάφορων γρίφων, με τα άτομα που θα λάβουν μέρος να προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν με επιτυχία το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το κινηματογραφικό project Escape Room αφορά έξι αγνώστους που βρίσκουν τον εαυτό τους παγιδευμένο σε ένα δωμάτιο απόδρασης. Εκεί τα περιθώρια επιβίωσής τους στενεύουν ώρα με την ώρα, μιας που έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις οι οποίες ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους και τους οδηγούν ολοένα και πιο κοντά στον θάνατο.

Πρωταγωνιστούν οι: Taylor Russell (Lost in Space, Before I Fall), Logan Miller (Love, Simon, The Walking Dead), Deborah Ann Woll (Daredevil, The Punisher), Jay Ellis (Insecure, Top Gun Maverick), Tyler Labine (Voltron, New Amsterdam), Nik Dodani (Atypical, Murphy Brown), και ο Yorick van Wageningen (The Girl with the Dragon Tattoo, Papillon).

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εν προκειμένω κάθεται ο Adam Robitel (Insidious: The Last Key, The Taking of Deborah Logan) ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Bragi F. Schut (Season of the Witch) και Maria Melnik (American Gods).

Το Escape Room καταφτάνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: