Ο Michael B. Jordan θα μπει για άλλη μια φορά στις αρένες με το CREED III – Επίσημο το 3ο κεφάλαιο

Θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ταινίας
25 Οκτωβρίου 2020 12:08
Ο Michael B. Jordan θα μπει για άλλη μια φορά στις αρένες με το CREED III – Επίσημο το 3ο κεφάλαιο

Όπως έγινε γνωστό το CREED III είναι γεγονός μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων ταινιών και πρόκειται να δούμε για ακόμη μία φορά τον Michael B. Jordan να υποδύεται τον Adoni Creed. Το franchise του CREED λειτουργεί τόσο ως spin-off, όσο και ως συνέχεια του ευρέως δημοφιλούς και εμβληματικού franchise, Rocky με τον Sylvester Stallone, ακολουθώντας τη ζωή του Johnson, ο οποίος είναι ο γιος του «εχθρικού» φίλου Apollo Creed του Rocky Balboa.

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, ο Jordan εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα μπει στα βαθιά, αφού πρόκειται να αναλάβει και τη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας. Βέβαια, αυτό το γεγονός υπήρχε στον αέρα εδώ και χρόνια, αλλά πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει μερικές φήμες που ήθελαν τον Zach Baylin να αναλαμβάνει το σενάριο, αλλά για την ώρα και αυτό παραμένει άγνωστο για το αν είναι αληθής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιοι θα βρίσκονται πλάι στον διάσημο ηθοποιό, αλλά ούτε τι τροπή θα πάρει η πλοκή της ταινίας, οπότε για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.