Aladdin: Έτσι θα είναι το Τζίνι του Will Smith (φωτογραφίες)

Νέα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τη live-action μεταφορά
19 Δεκεμβρίου 2018 16:31
Aladdin: Έτσι θα είναι το Τζίνι του Will Smith (φωτογραφίες)

Την πρώτη κανονική ματιά στη live-action μεταφορά του Aladdin έδωσε η Disney μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες από την ταινία που σκηνοθετεί ο Guy Ritchie (Snatch, Man from UNCLE) και αποκαλύπτουν το Τζίνι που υποδύεται ο Will Smith και δάνεισε τη φωνή του ο αείμνηστος Robin Williams στην ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ωστόσο, για να κατευνάσει τις αντιδράσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από την ανθρώπινη live action εμφάνισή του, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε μέσα από το Instagram του ότι θα μεταμορφώνεται και θα είναι μπλε, όπως στο κινούμενο σχέδιο. 

Επίσης, βλέπουμε την Πριγκίπισα Γιασμίν της Naomi Scott, τον Αλαντίν του Mena Massoud, τον Jafar του Marwan Kenzari, και το κατοικίδιο φίλο του Aladdin, Abu, που είναι μια CGI μαϊμού στις ακόλουθες φωτογραφίες:

Ο σκηνοθέτης Guy Ritchie, παρόλο που τον έχουμε συνηθίσει σε ταινίες με κλέφτες και αλήτικες καταστάσεις όπως τα Snatch και Lock, Stock, and Two Smoking Barrels, δηλώνει ενθουσιασμένος που φτιάχνει μια ταινία για τις μικρές ηλικίες, όντας ο ίδιος πατέρας πέντε παιδιών. 

Μάλιστα, ο Smith είπε μερικά λόγια για την προσέγγιση του στον λατρεμένο χαρακτήρα του Τζίνι, αποκαλύπτωντας πως θα τιμήσει τόσο τη βερσιόν του Williams, ενώ θα προσθέσει στοιχεία από διάσημους χαρακτήρες που υποδύθηκε στα 90s όπως ο "Πρίγκιπας του Bel Air":

Θαρρώ πως θα ξεχωρίσει ως μοναδικό ακόμη και για τον κόσμο της Disney. Δεν υπήρξε μέχρι τώρα αρκετή από αυτή τη hio-hop γεύση στην ιστορία της Disney

Τέλος, για την τελική εμφάνιση του Genie του Will Smith, ο σκηνοθέτης της ταινίας έκανε tease πως η μπλε τελική μορφη του στο μαγικό λυχνάρι δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμη: 

Ήθελα να μοιάζει με έναν μυώδη μπαμπά των 70s. Να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να έχει δύναμη, όχι όμως τόσο μυώδης που να νομίζεις ότι μετράει θερμίδες, αλλά αρκετά τρομερός. Μου αρέσει πως το δικό μας Genie έχει το δικό του εγωισμό και είναι λίγο ματαιόδοξος και νοιάζεται για το πως θα παρουσιαστεί στον έξω κόσμο.

Επιπλέον, το δημοσίευμα του EW συνόδευσε και ένα behind the scenes βίντεο από τα γυρίσματα του Aladdin που θα απολαύσετε παρακάτω.

 

Πείτε μας τις εντυπώσεις σας από το Τζίνι του Will Smith στα σχόλια. 

To Aladdin είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου 2019.