The Secret Life of Pets 2 | Στο νέο trailer ο ‘Snowball’ φοράει στολή υπερήρωα

Και ετοιμάζεται να σώσει τον κόσμο μέσα από νέες απίθανες κουνελο-περιπέτειες
19 Δεκεμβρίου 2018 13:25
The Secret Life of Pets 2 | Στο νέο trailer ο ‘Snowball’ φοράει στολή υπερήρωα

Η Universal Pictures και η Illumination Entertainment έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το The Secret Life of Pets 2, την συνέχεια δηλαδή, της ομώνυμης animated ταινίας που το 2016 μας σύστησε την τρισχαριτωμένη παρέα με τα άτακτα ζωάκια της να έχουν κλέψει από τότε τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Εδώ, ένα από αυτά, το σκανδαλιάρικο κουνελάκι ‘Snowball’ (Kevin Hart) απ’ ό,τι φαίνεται δεν το ΄χει σκοπό να κάτσει σε μια γωνιά ήσυχο. Πλέον δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την μπέρτα και την μάσκα του σούπερ ήρωα για να ξεχυθεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τις ευλογίες και της μικρής ιδιοκτήτριάς του που τον καθιστά υπεύθυνο να επαγρυπνά για την τάξη στο σπίτι της όσο εκείνη λείπει!

Τα μέλη του κύριου cast επιστρέφουν για να δανείσουν ξανά τις φωνές τους στις γνώριμες αστείες και κατεργάρικες φιγούρες της ιστορίας για τις οποίες ένα είναι σίγουρο: έχουν όλο το σπίτι στην διάθεσή τους να κάνουν ό,τι θέλουν, φυσικά ερήμην των αφεντικών τους!

Επομένως οι Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, και ο Dana Carvey επανέρχονται δριμύτεροι, με τους Harrison Ford, Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll, και Pete Holmes να εμπλουτίζουν το επιτελείο των ηθοποιών.

Το σενάριο επεξεργάστηκε ο Brian Lynch (Minions) ενώ για ακόμη μία φορά ως σκηνοθέτης ανέλαβε ο Chris Renaud (Despicable Me movies, Dr. Seuss’ The Lorax).

To The Secret Life of Pets 2 αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: