O Jake Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει στο remake του ‘The Guilty’

Με εξωτερικό παραγωγό τον σκηνοθέτη του πρωτότυπου έργου
12 Δεκεμβρίου 2018 14:12
O Jake Gyllenhaal θα πρωταγωνιστήσει στο remake του ‘The Guilty’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι είναι στα σκαριά το αμερικανικό remake του The Guilty, δηλαδή της επίσημης πρότασης της Δανίας για τα ερχόμενα Όσκαρ στην Κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Η ταινία αφότου έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα στο φετινό φεστιβάλ Sundance συνέχισε να εισπράττει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Έτσι λοιπόν, στην αγγλόφωνη φρέσκια εκδοχή του, κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals, Nightcrawler, Brokeback Mountain) ο οποίος μεταξύ άλλων θα επωμιστεί εν προκειμένω και καθήκοντα παραγωγού μαζί με την Riva Marker για λογαριασμό της Nine Stories και της Bold Films.

Η υπόθεση του project εστιάζει στον ‘Asger Holm’, έναν αστυνομικό ο οποίος εργάζεται σε ένα τηλεφωνικό κέντρο Άμεσης Δράσης και Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών. Ο άνδρας αυτός φαίνεται να διεκπεραιώνει μηχανικά τις υποχρεώσεις του πόστου του. Μια μέρα δέχεται ένα κρίσιμο τηλεφώνημα από μία πανικόβλητη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά ξαφνικά η σύνδεσή τους διακόπτεται. Η κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσει τον θέτει σε πλήρη εγρήγορση. Καλείται να χρησιμοποιήσει όσα μέσα έχει στην διάθεσή του ώστε να συνδράμει το παραπάνω άτομο που εξαφανίστηκε και να εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία όπου κρατείται ως όμηρος.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του αυθεντικού φιλμ, Gustav Möller θα συντονίζει εδώ το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής. Εδώ μπορείτε να δείτε την άποψή μας για το δανέζικο 'The Guilty' όπως και το trailer: