Η επίσημη ονομασία του περίφημου "Snap" του Thanos αποκαλύφθηκε

Την κρίσιμη στιγμή του Infinity War βάφτισε η Marvel
08 Δεκεμβρίου 2018 20:29
Η επίσημη ονομασία του περίφημου

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτό το άρθρο θα έχετε δει το Avengers: Infinity War, εάν είστε στο μικρό ποσοστό του πληθυσμού που δεν το είδε καλύτερα να μη συνεχίσετε μιας και ακολουθούν SPOILERS


Στην κρισιμότερη στιγμή της ταινίας των αδερφών Russo και σε μια απελπισμένη πράξη ο Thanos, όντας σχεδόν ηττημένος κάνει το περίφημο "snap", αυτό το χτύπημα των δαχτύλων του, που με τη βοήθεια του ολοκληρωμένου Infinity Gauntlet του, εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό όλων των ζωντανών οργανισμών στο σύμπαν. Έκτοτε οι Marvel fans αναφέρονται σε αυτό ως "Snappening" ή και απλώς Snap, ωστόσο πλέον υπάρχει η επίσημη ονομασία για αυτό. 

Μέσα από το ειδικό συνοδευτικό comic του Brandon T. Snider για την ταινία με τίτλο The Cosmic Quest Volume Two: Aftermath δίνεται η επίσημη ονομασία στο lore για την στιγμή που σημάδεψε μια για πάντα το MCU. Για τον υπόλοιπο εναπομείναντα πληθυσμό της Γης η στιγμή αυτή ονομάζεται "The Decimation" (στα ελληνικά ο αποδεκατισμός).

Οι Avengers έχουν κρατήσει, μάλιστα, μυστικό από τον κόσμο τον πραγματικό λόγο πίσω από αυτό και το μόνο που είναι γνωστό δημοσίως είναι πως απλά, μέσα σε μια στιγμή, είδανε τους φίλους και τους συγγενείς τους να μετατρέπονται σε σκόνη. 

Τον απόηχο αυτής της τραγωδίας βλέπουμε και στο πρώτο trailer του Avengers: Endgame που δημοσιεύθηκε μόλις χθες.