Φαντάζεστε το Avengers: Infinity War σε αφήγηση του Thanos;

Αυτή την ιδέα είχαν αρχικά τα αδέρφια Russo
02 Δεκεμβρίου 2018 18:34
Φαντάζεστε το Avengers: Infinity War σε αφήγηση του Thanos;

Μέσα από το ειδικό Q&A των αδερφών Russo στο πλαίσιο μιας ειδικής προβολής του Avengers: Infinity War, μάθαμε αρκετές ζουμερές πληροφορίες για τα πλάνα τους και τι σκεφτόντουσαν αρχικά να κάνουν. Αποκαλύφθηκε πώς είχαν σκεφτεί να προσθέσουν τους Defenders του Netflix πλάι στους Avengers, κάτι που εν τέλει καλύτερα που δεν συνέβη, αλλά έγινε γνωστό πως είχαν κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό τους, σχετικά με την αφηγηματική δομή της ταινίας. 

Μια ακόμη αποκάλυψη που έκαναν οι Russo Brothers ήταν πως σε ένα από τα πρώιμα drafts της ταινίας η αφηγηματική δομή της ήταν μη γραμμική και σε αφήγηση του...Thanos! Ακολουθεί το απόσπασμα: 

Θαρρώ πως γράφοντας την αφήγηση του Thanos μας έκανε να κατανοήσουμε ποιος ήταν σαν χαρακτήρας και τι θέλαμε να κάνουμε με αυτόν στην ταινία. Οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο όταν ξεκινήσαμε να βγάζουμε όλα αυτά τα στοιχεία για να κάνουμε την αφήγηση πιο υποκειμενική για τον χαρακτήρα του και φυσικά πιο γραμμική, δομικά. 

 

Έγινε γνωστό πως το αρχικό σενάριο περιλάμβανε και τις ιστορίες του Black Order αλλά όταν έφτασαν στις 250 σελίδες, τα αδέρφια αντιλήφθηκαν ότι "Εντάξει, δεν γίνεται να τα χωρέσουμε όλα αυτά στο σενάριο". Ωστόσο, το draft δεν το πέταξαν εντελώς. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Avengers 4 είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2019.