Αποκαλύφθηκε ο πλήρης τίτλος του Birds of Prey

Η ίδια η Margot Robbie το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram της
22 Νοεμβρίου 2018 10:38
Αποκαλύφθηκε ο πλήρης τίτλος του Birds of Prey

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Birds of Prey: The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn είναι ο πλήρης τίτλος για την επερχόμενη action R-rated περιπέτεια Birds of Prey της DC, με την ίδια την Margot Robbie να τον ανακοινώνει μέσα από προσωπική της ανάρτηση στο Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram

?

A post shared by @ margotrobbie on

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας μοιράστηκε με τους fans της το νέο με μία φωτογραφία από το εξώφυλλο του σεναρίου του έργου, και η Warner Bros. κοινοποίησε με την σειρά της το σχετικό post στο Twitter.

Η ιδιότυπη γκανγκστερική ομάδα της ‘Harley Quinn’ που θα έχει την τιμητική της εν προκειμένω, θα απαρτίζεται από τις: ‘Huntress’ (Mary Elizabeth Winstead), ‘Black Canary’ (Jurnee Smollett-Bell), ‘Renee Montoya’ (Rosie Perez) καθώς και την ‘Cassandra Cain’ (Ella Jay Basco). Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ewan McGregor θα ενσαρκώσει τον αντιήρωα και αντίπαλο του ‘Batman’, ‘Black Mask’.

Το Birds of Prey: And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.