Everybody Knows trailer: Οι Penélope Cruz και Javier Bardem πρωταγωνιστούν σε μία σκοτεινή και γεμάτη αγωνία ιστορία

Που φέρει την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού Asghar Farhadi
16 Νοεμβρίου 2018 18:32
Everybody Knows trailer: Οι Penélope Cruz και Javier Bardem πρωταγωνιστούν σε μία σκοτεινή και γεμάτη αγωνία ιστορία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και αφίσα για το επερχόμενο ισπανόφωνο ψυχολογικό θρίλερ Everybody Knows του δις βραβευμένου από την Ακαδημία, Asghar Farhadi (The Salesman, A Separation).

Στο νέο φιλμ του καταξιωμένου Ιρανού σκηνοθέτη κεντρικό ρόλο έχουν η Penélope Cruz και ο σύζυγός της, Javier Bardem, τους οποίους υποκριτικά πλαισιώνει ο Ricardo Darín. Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην Laura (Cruz), μία γυναίκα η οποία ταξιδεύει μαζί με τα δυο της παιδιά από την Αργεντινή στην ιδιαίτερη πατρίδα της, μία επαρχιακή πόλη της Ισπανίας για παρευρεθούν στον γάμο της αδερφής της.

Ωστόσο, μέσα στους εορτασμούς του όλου γεγονότος, η μεγαλύτερή της κόρη κάποια στιγμή πέφτει θύμα απαγωγής. Οι ημέρες που ακολουθούν για την οικογένεια και για την τοπική κοινότητα είναι γεμάτες ένταση και ανησυχία ενώ θα φέρουν στην επιφάνεια ανείπωτα, συνταρακτικά μυστικά.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται ο Alexandre Mallet-Guy για λογαριασμό της Memento Films και ο Álvaro Longoria για την Morena Films.

Το Everybody Knows αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αφίσα και το σχετικό trailer: