Slaughterhouse Rulez promo: Μία άλλη σχολής μαγείας μας συστήνεται επεισοδιακά

Με κανόνες εκ δια μέτρου αντίθετους από αυτούς του Hogwarts!
03 Οκτωβρίου 2018 08:49
Slaughterhouse Rulez promo: Μία άλλη σχολής μαγείας μας συστήνεται επεισοδιακά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Sony UK έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο promo για την μαύρη κωμωδία βρετανικής προέλευσης Slaughterhouse Rulez του Crispian Mills.

Η εν λόγω παρωδία εστιάζει σε ένα ιδιαίτερο οικοτροφείου που λέγεται ‘Slaughterhouse School’ όπου η μαγεία  υπάρχει στ’ αλήθεια. Ωστόσο, όλα πρόκειται να πάρουν μία αναπάντεχη τροπή για τους μαθητές και τους καθηγητές, όταν μία εταιρεία ύδρευσης βρίσκει μία τεράστια υπόγεια τρύπα στο δάσος που βρίσκεται εκεί κοντά από την οποία αρχίζουν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια της γης τρομακτικά πλάσματα. Οι ένοικοι της σχολής πρέπει πλέον να συνεργαστούν για να σώσουν το εκπαιδευτήριο ζώντας σκηνικά τρόμου αλλά στιγμές με γενναίες δόσεις γέλιου!

Εδώ, συναντιούνται επαγγελματικά οι ηθοποιοί του Shaun of the Dead και του Hot Fuzz, δηλαδή ο Simon Pegg ως ο καθηγητής ‘Meredith Houseman’, και ο Nick Frost ως ο πρόεδρος της εταιρείας που θα βάλει σε μπλεξίματα την κοινότητα του ‘Slaughterhouse’. Επιπρόσθετα, ο Michael Sheen ενσαρκώνει τον διευθυντή, “The Bat” όπως τον λένε εκεί, ενώ η Asa Butterfield και ο Fin Cole υποδύονται δύο εκ των μαθητών.

Το Slaughterhouse Rulez θα διανεμηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αγγλίας στις 31 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή στο φετινό Halloween. Παρόλαυτα δεν έχει επισημοποιηθεί η ημερομηνία διανομής του στις Η.Π.Α. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: