The Wind trailer: Η μανία της φύσης και η επαφή με το υπερπέραν ενώνονται σε ένα φιλμ

Η Emma Tammi επιχειρεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με ένα western θρίλερ
07 Σεπτεμβρίου 2018 18:52
The Wind trailer: Η μανία της φύσης και η επαφή με το υπερπέραν ενώνονται σε ένα φιλμ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The Wind, ένα ιδιότυπο θρίλερ που συνδυάζει το στοιχείο του western, και μίας φυσικής καταστροφής μαζί με τον μεταφυσικό τρόμο.

Με την εν λόγω ταινία η Emma Tammi πραγματοποιεί την πρώτη της απόπειρα ως δημιουργός συνεργαζόμενη με την σεναριογράφο Teresa Sutherland. Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία τρομακτική και απόκοσμη θύελλα τέλη του 1800. Εν προκειμένω σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την Caitlin Gerard (Insidious: The Last Key). Υποδύεται μία μοναχή γυναίκα που κουβαλάει συνεχώς πάνω της όπλο, και η οποία σιγά-σιγά αρχίζει να αισθάνεται ότι η σύνεσή της την εγκαταλείπει. Σε αυτό συντελούν κάποια παράδοξα περιστατικά που έχουν να κάνουν με τους νεοαφιχθέντες γείτονές της, την απομόνωση και την άγρια όψη του τόπου όπου ζει, όπως επίσης και με τον ισχυρό άνεμο που πλήττει ξαφνικά την περιοχή όντας κάτι περισσότερο από μία απλή επιδείνωση του καιρού. Κάπου εκεί έξω καραδοκεί κάτι απροσδιόριστα σκοτεινό και ανατριχιαστικό που μπορεί να θολώσει την ορθή κρίση και να βγάλει στην επιφάνεια τα πιο πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Ashley Zukerman (Succession), Julia Goldani Telles (The Affair), Dylan McTee, και ο Miles Anderson.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Soapbox Films και Divide/Conquer. Η παγκόσμια πρεμιέρα του The Wind έχει δρομολογηθεί για τις 19 Σεπτεμβρίου στην κατηγορία “Midnight Madness” στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: