Teen Spirit: Στο πρώτο teaser η Elle Fanning μεταμορφώνεται σε μία σταρ της pop

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Max Minghella από το ‘The Handmaid’s Tale’
06 Σεπτεμβρίου 2018 16:23
Teen Spirit: Στο πρώτο teaser η Elle Fanning μεταμορφώνεται σε μία σταρ της pop

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του επερχόμενου δράματος-μιούζικαλ Teen Spirit με το οποίο ο Max Minghella αναλαμβάνει για πρώτη φορά καθήκοντα δημιουργού και σεναριογράφου πέρα από την ενασχόλησή του με την υποκριτική όπως διαπιστώσαμε και από την συμμετοχή του στο επιτυχημένο μεταποκαλυπτικό σόου The Handmaid’s Tale.

Εν προκειμένω η Elle Fanning, η πρωταγωνίστρια του ‘Maleficent’ θα δοκιμάσει τις δεξιότητες της και στην μουσική και θα μας συστηθεί ως μία εσωστρεφής έφηβη εν ονόματι ‘Violet’ που ζει μαζί με την μητέρα της (Agnieszka Grochowska) σε μία μικρή φάρμα στο Isle of Wight, και η οποία ανέκαθεν ονειρευόταν να γίνει μία σπουδαία ερμηνεύτρια της pop. Η φιλόδοξη νεαρή θα δώσει δημιουργική διέξοδο στο πηγαίο ταλέντο της πραγματοποιώντας το δικό της ταξίδι ενηλικίωσης και θα κυνηγήσει τον στόχο της.

Έχοντας ως μέντορα και μάνατζέρ της τον ‘Vlad’ (Zlatko Buric), a έναν πρώην καταξιωμένο καλλιτέχνη της όπερας, θα πάρει μέρος σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού αλά ‘American Idol’ τύπου και θα βάλει τα δυνατά της να κατακτήσει αυτό που λαχταρά όποιες κι αν είναι οι συνακόλουθες προκλήσεις που θα συναντήσει εμπρός της.

Από το εν λόγω project θα δούμε να περνούν και διάσημα ονόματα τραγουδιστών όπως οι: Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Annie Lennox, Orbital, Alice Deejay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Whigfield, και η Sigrid, ενώ το αυθεντικό κομμάτι της ταινίας θα το ακούσουμε από την Fanning.

Το Teen Spirit θα παρουσιαστεί μέσα στα πλαίσια του φετινού Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο.