Οι Ron Perlman και Michael Pitt υπέγραψαν για το ‘Run With the Hunted’

Θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο δράμα του John Swab
19 Αυγούστου 2018 18:39
Οι Ron Perlman και Michael Pitt υπέγραψαν για το ‘Run With the Hunted’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ron Perlman και ο Michael Pitt θα αναλάβουν κεντρικούς ρόλους στο Run With the Hunted, στο καινούργιο δράμα που ετοιμάζει ο John Swab (Let Me Make You a Martyr) σε δικό του σενάριο και σκηνοθεσία.

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό αγόρι που διαπράττει φόνο στην προσπάθειά του να προστατέψει την κολλητή του, και έπειτα αναγκάζεται να φύγει από την πόλη του, αφήνοντας πίσω την φίλη του. Δεκαπέντε χρόνια μετά, έχοντας ξεχάσει το παρελθόν του, προσχωρεί σε μία τοπική συμμορία. Όταν η καλύτερή του φίλη μετακομίσει και η ίδια στην πόλη σε αναζήτηση εργασίας οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και πάλι. Η κοπέλα προσλαμβάνεται στο γραφείο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ, και όταν ανακαλύπτει τυχαία τον ξεχασμένο φάκελο του παλιού της γνώριμου, αποφασίζει να ψάξει μόνη της το αγόρι που της έσωσε την ζωή.

Ο Swab δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο project και τις συμμετοχές του: «Το ετερόκλητο cast που έχουμε μαζέψει φέρνει κάτι το διαφορετικό στο φιλμ, και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να αφηγηθούμε την ιστορία με μία τέτοια ομάδα ανθρώπων που περιλαμβάνει τόσο βετεράνους όσο και ανερχόμενους ηθοποιούς!».

Εν προκειμένω λοιπόν, θα παίξουν επιπλέον και οι William Forsythe, Mark Boone Jr., Brad Carter, Dree Hemingway, Slaine, Kylie Rogers, Sam Quartin και ο Gore Abrams.

Το όλο εγχείρημα του Run With the Hunted χρηματοδοτούν η Bondlt Media Capital και η Three Point Capital, ενώ καθήκοντα παραγωγού επωμίζονται εδώ ο Swab και ο Jeremy M.Rosen για λογαριασμό της Roxwell Films.

Tags: