Στο ‘Run with the Hunted’ ο Michael Pitt αγωνίζεται να αφήσει πίσω του τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά μία απρόσμενη άφιξη από τη γενέτειρά του, ξυπνάει ξανά μνήμες από το παρελθόν
01 Ιουνίου 2020 16:26
Στο ‘Run with the Hunted’ ο Michael Pitt αγωνίζεται να αφήσει πίσω του τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Vertical Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ-δράμα Run with the Hunted τη σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο John Swab (Body Brokers, Let Me Make You a Martyr), με πρωταγωνιστές τον Michael Pitt (Funny Games, Seven Psychopaths) και τον νικητή Χρυσής Σφαίρας, Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy, Nightmare Alley).

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Oscar’, ένα νεαρό αγόρι το οποίο προσπαθώντας να υπερασπιστεί την φίλη του, ‘Loux’ από τον βίαιο πατέρα της, διαπράττει φόνο όντας σε αυτοάμυνα. Έτσι, αναγκάζεται να το σκάσει από την επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε. Επί χρόνια χαράσσει την δική του διαδρομή στη ζωή έχοντας περάσει πια στην ενηλικίωση και συμμετέχοντας σε παράνομες δραστηριότητες. Μία δεκαπενταετία μετά, έχει γίνει ο αρχηγός μίας ομάδας παιδιών που ζουν στο περιθώριο κάνοντας μικροκλοπές για να επιζήσουν. Το παρελθόν του όμως του χτυπάει την πόρτα όταν η ‘Loux’ μετακομίζει στο ίδιο μέρος και με τη βοήθεια ενός ιδιόρρυθμου ιδιωτικού ντεντέκτιβ αρχίζει να αναζητά στοιχεία για εκείνον. Μεταξύ άλλων βρίσκει το έγγραφο από την αναφορά εξαφάνισής του όταν ήταν μικρός, και είναι αποφασισμένη να κινήσει γη και ουρανό για να τον ξανασυναντήσει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Dree Hemingway (Starlet, The Disaster Artist), Mark Boone Junior (Sons of Anarchy, 30 Days of Night), William Forsythe (The Devil’s Rejects, The Man in the High Castle), και ο Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman, Cedar Rapids).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Swab και Jeremy M. Rosen ενώ το Run with the Hunted αναμένεται να διανεμηθεί σε VOD στις 26 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: