The Great War: Οι Ron Perlman και Billy Zane πολεμούν στα χαρακώματα του Α’ Παγκόσμιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ετοιμάζουν μία παράτολμη αποστολή διάσωσης
19 Νοεμβρίου 2019 09:33
The Great War: Οι Ron Perlman και Billy Zane πολεμούν στα χαρακώματα του Α’ Παγκόσμιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο πολεμικό δράμα The Great War του Steven Luke, με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hand of God) να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ, ενώ δίπλα του εμφανίζονται οι: Bates Wilder (Joy), Hiram Murray (Lethal Weapon), και ο Billy Zane (Titanic).

Η πλοκή εκτυλίσσεται κατά το τελευταίο διάστημα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ένα στράτευμα Αμερικανών έχει εγκλωβιστεί από τον εχθρό σε ένα πολύ δυσπρόσιτο σημείο. Αφότου ένας από αυτούς καταφέρνει να ξεφύγει, βρίσκει μία ειδική ομάδα άλλων μαχητών, όπως του έχει ανατεθεί, και απευθύνεται για βοήθεια στον έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο αξιωματικό που τους διοικεί. Πλέον, διακυβεύεται η ζωή των όσων έχουν απομείνει πίσω, και οι δύο στρατιωτικές δυνάμεις καλούνται να συνεργαστούν για να σώσουν τους συμπατριώτες τους από τον εχθρό που έχει κηρύξει μία ασφυκτική πολιορκία εναντίον τους.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Saban Films. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Edgar Damatian, Aaron Courteau, Wade Everett, Jordan McFadden και ο Ryan J. Gilmer. 

Το The Great War αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: