The Kindergarten Teacher trailer: Η πρωταγωνίστρια του "Secretary" σε μία σκοτεινή εμμονή

Η Maggie Gyllenhaal δέσμια ενός επικίνδυνου πάθους για την ποίηση
10 Αυγούστου 2018 14:18
The Kindergarten Teacher trailer: Η πρωταγωνίστρια του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The Kindergarten Teacher, το επερχόμενο δράμα της Sara Colangelo, όπου πρωταγωνιστεί η Maggie Gyllenhaal και το οποίο συνιστά remake του ομώνυμου επιτυχημένου φιλμ του Ισραηλινού δημιουργού, Nadav Lapid.

Η διάσημη ηθοποιός εδώ υποδύεται μία νηπιαγωγό εν ονόματι ‘Lisa’, η οποία “μαγεύεται” όταν ο ‘Jimmy’ (Parker Sevak), ένας από τους πεντάχρονους μαθητές της κάποτε απαγγέλλει στην τάξη ένα δικό του, πρωτότυπο ποίημα. Η γυναίκα ενθουσιάζεται από το πηγαίο ταλέντο του, πιστεύοντας ότι έχει να κάνει με την περίπτωση ενός «νεαρού Μότσαρτ»! Πεπεισμένη ακράδαντα πως δεν πρέπει να αγνοηθεί το ξεχωριστό χάρισμα που έχει ο ‘Jimmy’ και το οποίο θα του δώσει την δυνατότητα να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον, είναι διατεθειμένη να καλλιεργήσει την έμφυτη του δεξιότητα. Σύντομα εξαιτίας του υπερβάλλοντος ζήλου που δείχνει η ηρωίδα να καθοδηγήσει τον μικρό, βαθμιαία βυθίζεται σε μία παγίδα εξιδανίκευσης του, έχοντας αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί από μία γοητεία που ξεφεύγει από τα όρια του φυσιολογικού ενδιαφέροντος. Η ίδια αρχίζει να βρίσκει διάφορες αφορμές να συναντιέται με το παιδί και εκτός σχολίου φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να τον πάρει από παιδική χαρά για να περάσει μαζί του όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Η Gyllenhaal επωμίζεται εν προκειμένω και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Talia Kleinhendler, Osnat Handelsman-Keren, Trudie Styler και την Celine Rattray. Το project χρηματοδοτήθηκε από  τις  Pia Pressure, Farcaster Films, Imagination Park Entertainment, Manhattan Productions και την PaperChase Films.

To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Rosa Salazar, Anna Baryshnikov, Michael Chernus και ο Gael Garcia Bernal.

Το The Kindergarten Teacher το οποίο έκανε ένα πέρασμα και από το περσινό Φεστιβάλ Sundance αποσπώντας μάλιστα και βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης Δραματικής Ταινίας, θα κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα του Netflix στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: