Ο Tom Hardy δηλώνει πανέτοιμος για περισσότερες από δυο ταινίες ‘Mad Max’

Ανυπομονεί για την συνέχεια της μεταποκαλυπτικής περιπέτειας του 2015
26 Ιουλίου 2018 17:33
Ο Tom Hardy δηλώνει πανέτοιμος για περισσότερες από δυο ταινίες ‘Mad Max’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Tom Hardy (Peaky Blinders, Taboo) δεν βλέπει την ώρα για τα μελλοντικά κεφάλαια της δυσοίωνα φουτουριστικής μυθοπλασίας Mad Max: Fury Road του George Miller, όπου τον είδαμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Charlize Theron.

O άγγλος ηθοποιός ερμήνευσε το 2015 με μεγάλη επιτυχία τον χαρακτήρα του ‘Max Rockatansky’ τον οποίο είχε υποδυθεί και ο Mel Gibson στις ακόμη πιο παλιές ταινίες Mad Max 1 (1979), Mad Max 2: The Road Warrior (1981), Mad Max 3: Beyond Thunderdome(1985) . Το μοντέρνο reboot που είδαμε προ τριετίας αναδείχθηκε σε τεράστιο blockbuster με παγκόσμιες εισπράξεις κοντά στα $378,9 εκατομμύρια, καταφέρνοντας έτσι μία δυναμική ανανέωση του όλου franchise.

Ο George Miller δήλωσε μάλιστα, ότι μετά το Mad Max: Fury Road, έχει έτοιμα σενάρια για το Mad Max 5 και το Mad Max 6 αντίστοιχα. Από μεριάς του ο Tom Hardy, εν όψει του San Diego Comic-Con και μέσα στα πλαίσια της προώθησης του Venom όπου παίζει τον διάσημο action αντιήρωα, μίλησε στο Variety και για το επόμενο sequel του Mad Max, λέγοντας χαρακτηριστικά επ’ αυτού:

«Ανέκαθεν σχεδίαζα να κάνω τρία φιλμ ‘Mad Max’, οπότε νομίζω ότι προς το παρόν περιμένουμε να μας δοθεί η ευκαιρία και το πράσινο φως να προχωρήσουμε στην επόμενη ταινία. Αλλά όταν καταπιάστηκα με αυτό, υπήρχε πληθώρα στοιχείων πάνω στο όλο ζήτημα. Προφανώς και περιμένουμε από την Warner Bros να δώσει το πράσινο φως αφού τους ανήκουν τα δικαιώματα. Όμως υπάρχουν πολλά project που είναι σε σειρά, άρα ξέρετε ότι περιμένεις κάτι να έρθει όταν είναι πιο απτό ώστε να πραγματοποιηθεί, και μόλις είναι θα ασχοληθούμε με αυτό».