Star Wars Episode 9: Φήμες θέλουν την Keri Russell του "Americans" στο cast

Σε έναν πολύ απαιτητικό ρόλο από άποψη σκηνών μάχης
07 Ιουλίου 2018 18:56
Star Wars Episode 9: Φήμες θέλουν την Keri Russell του

Σε μερικές εβδομάδες ξεκινούν τα γυρίσματα του άκρως αναμενόμενου Star Wars: Episode 9, του επεισοδίου που θα ολοκληρώσει την sequel τριλογία του σύμπαντος και μένει λιγοστός χρόνος μέχρι να ανακοινωθούν οι νέες προσθήκες του cast. Μια από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, είναι η Keri Russel, την οποία θα ξέρετε από τον ρόλο της ως τη Ρωσίδα κατάσκοπο Elizabeth Jennings στην τηλεοπτική σειρά The Americans που πρόσφατα έριξε οριστικά αυλαία. 

O ρεπόρτερ του Variety αναφέρει συγκεκριμένα:

Ο Abrams μαζί με τους ιθύνοντες της Lucasfilm συναντήθηκαν με αρκετές ηθοποιούς για τον ρόλο τους τελευταίους δύο μήνες και κατέληξαν στη Russell λίγο πριν την 4η Ιουλίου. Ο Abrams πολύ πιθανώς να προσθέσει δύο ακόμη ηθοποιούς μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας στα τέλη Ιουλίου. 

Ο ρόλος της Russell είναι περικυκλωμένος από ένα πέπλο μυστηρίου, πέραν από το γεγονός ότι θα είναι αρκετά απαιτητικός όσον αφορά τις σκηνές μάχης. 

Να αναφέρουμε πως η Russell έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με τον J.J. Abrams στην τηλεοπτική σειρά Felicity -όπου βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας το 1999- αλλά και στο Mission Impossible III.  

Το Star Wars: Episode IX θα βγει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.