Η πιο αδιανόητα παλαβή ταινία του 2023 απέκτησε trailer - Γνωρίστε το Cocaine Bear

Και όσο κι αν απορείτε βασίζεται σε αληθινά γεγονότα
01 Δεκεμβρίου 2022 19:52
Η πιο αδιανόητα παλαβή ταινία του 2023 απέκτησε trailer - Γνωρίστε το Cocaine Bear

Κι όμως η ταινία που μοιάζει σαν μια τεράστια φάρσα είναι πραγματικότητα. Λέγεται "Cocaine Bear" και χωρίς αμφιβολία είναι η πιο αδιανόητα παλαβή ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2023 και μάλιστα με μεγάλα ονόματα να πρωταγωνιστούν. 

Αν ο τίτλος ήδη δε σας προκαλεί γέλια να σας πούμε ότι το Cocaine Bear σε σκηνοθεσία Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2, Charlie's Angels) βασίζεται μερικώς σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν το 1985 στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τότε που ένας έμπορος ναρκωτικών πέταξε από το αεροπλάνο μερικά εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης πάνω από ένα πυκνό δάσος. Μια μαύρη αρκούδα 80 κιλών βρήκε την κοκαΐνη και άθελά της έφαγε τόσο πολύ που πέθανε από υπερβολική δόση. Τρεις μήνες αργότερα τη βρήκανε στο δάσος νεκρή έχοντας γύρω της περίπου 40 ακόμη σακούλες γεμάτες με ναρκωτικά. 

Η ταινία απλώς προσθέτει στη μέση αυτής της ιστορίας ένα αιματοβαμμένο μακελειό καθώς η αρκούδα μετατρέπεται σε έναν ασταμάτητο δολοφόνο έτοιμο να κατασπαράξει -και να ρουφήξει- ό,τι άλλο βρει μπροστά της. Όπως προαναφέραμε παίζουν και δυνατά ονόματα στην ταινία όπως ο θρυλικός Ray Liotta που εμφανίζεται μετά θάνατον καθώς έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2022, καθώς και οι Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) και Keri Russell (The Americans). 

Cocaine Bear Official Trailer

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: 

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985 με τη συντριβή αεροσκάφους ενός διακινητή ναρκωτικών, την εξαφανισμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η ξέφρενη σκοτεινή κωμωδία συναντά μια παράξενη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων σε ένα δάσος της Τζόρτζια, όπου ένα αρπακτικό βάρους 500 κιλών έχει καταπιεί μια απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης και έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο κυνήγι με τροφή την κοκαΐνη για να πάρει κι άλλη δόση... και αίμα.

Παίζουν επίσης οι: O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Το Cocaine Bear αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Φεβρουαρίου του 2023.