Ray Liotta: Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του ένα χρόνο μετά

Ο εμβληματικός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάιο του 2022 σε ηλικία 67 ετών
08 Μαΐου 2023 19:41
Ray Liotta: Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του ένα χρόνο μετά

Αποκαλύφθηκαν τα αίτια θανάτου του Ρέι Λιότα (Ray Liotta) ένα χρόνο αφότου άφησε την τελευταία του πνοή και συγκεκριμένα στις 26 Μαίου του 2022 σε ηλικία 67 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, το οποίο απέκτησε πρόσβαση σε ιατρικά έγγραφα, οι γιατροί κατέληξαν ότι ο θάνατός του προήρθε από πνευμονικό οίδημα, καθώς υπέστη οξεία καρδιακή ανεπάρκεια και είχε μαζέψει υγρό στους πνεύμονες. Ήταν γνωστό ότι έπασχε από αθηροσκλήρωση, μια πάθηση που προκαλεί στένωση των αρτηρίων.

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς εκεί βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετείχε με τίτλο "Dangerous Waters". 

Ένας από τους τελευταίους του μετά θάνατον ρόλους του είναι το Cocaine Bear σε σκηνοθεσία της Elizabeth Banks. Επίσης έχει προγραμματιστεί να παίξει στο The Substance μαζί με τις Demi Moore και Margaret Qualley. 

Έγινε γνωστός ευρέως από τον ρόλο του στο επικό γκανγκστερικό φιλμ "Goodfellas" του Martin Scorsese το 1990, μαζί με τον Joe Pesci και το Robert De Niro, ενώ άλλοι γνωστοί του ρόλοι ήταν στο 'Something Wild" του 1986, το "Identity (2003), το "Field of Dreams" του 1989, καθώς και στα  "Hannibal" (2001), "Blow" (2001), John Q (2002), Killing Them Softly (2012). Είχε παίξει και τον Frank Sinatra στην τηλεταινία "The Rat Pack" του HBO το 1998. 

Στον τηλεοπτικό χώρο συμμετείχε στις σειρές "ER" (Εντατική) σε guest ρόλο που του έφερε και ένα Emmy βραβείο, μεταξύ 2016-2018 έπαιξε στο "Shades of Blue" του NBC, στο "Hanna" του Amazon Prime Video και στη σειρά "Black Bird" του Apple TV+ με τον Taron Egerton. 

Έγραψε ιστορία και στο χώρο τον βιντεοπαιχνιδιών καθώς δάνεισε τη φωνή του στον Tommy Vercetti, πρωταγωνιστή του Grand Theft Auto: Vice City της Rockstar Games, πίσω στο 2002, όπου αποτελεί ένα από τα θρυλικότερα και πιο αναγνωρίσιμα ευρέως παιχνίδια όλων των εποχών. 

Tags: