Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός Ray Liotta του "Goodfellas"

Σε ηλικία 67 ετών σκορπίζοντας σε θλίψη το Χόλιγουντ
26 Μαΐου 2022 19:14
Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός Ray Liotta του "Goodfellas"

Σε μια αναπάντεχη είδηση έγινε γνωστό ότι ο εμβληματικός Ray Liotta έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, όπως μεταδίδει το Deadline. Tα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί, όμως το Deadline μεταφέρει ότι "έσβησε" στον ύπνο του, καθώς βρισκόταν αυτόν τον καιρό στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε τη νέα του ταινία "Dangerous Waters". 

Έγινε γνωστός ευρέως από τον ρόλο του στο επικό γκανγκστερικό φιλμ "Goodfellas" του Martin Scorsese το 1990, μαζί με τον Joe Pesci και το Robert De Niro, ενώ άλλοι γνωστοί του ρόλοι ήταν στο 'Something Wild" του 1986, το "Identity (2003), το "Field of Dreams" του 1989, καθώς και στα  "Hannibal" (2001), "Blow" (2001), John Q (2002), Killing Them Softly (2012). Είχε παίξει και τον Frank Sinatra στην τηλεταινία "The Rat Pack" του HBO το 1998. 

Πρόσφατα είχε πρωταγωνιστήσει στην prequel ταινία του "The Sopranos", το "The Many Saints of Newark", στο "Marriage Story" του Noah Baumbach, αλλά και στο "No Sudden Move" του Steven Soderbergh. 

Στον τηλεοπτικό χώρο συμμετείχε στις σειρές "ER" (Εντατική) σε guest ρόλο που του έφερε και ένα Emmy βραβείο, μεταξύ 2016-2018 έπαιξε στο "Shades of Blue" του NBC, στο "Hanna" του Amazon Prime Video και στο "Black Bird" του Apple TV+ με τον Taron Egerton. 

Πριν λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την ταινία Cocaine Bear σε σκηνοθεσία της Elizabeth Banks, ενώ ήταν προγραμματισμένο να παίξει στο The Substance μαζί με τις Demi Moore και Margaret Qualley. 

Έγραψε ιστορία και στο χώρο τον βιντεοπαιχνιδιών καθώς δάνεισε τη φωνή του στον Tommy Vercetti, πρωταγωνιστή του Grand Theft Auto: Vice City της Rockstar Games, πίσω στο 2002, όπου αποτελεί ένα από τα θρυλικότερα και πιο αναγνωρίσιμα ευρέως παιχνίδια όλων των εποχών.