Lucasfilm: Πολλαπλές Star Wars ταινίες βρίσκονται στα σκαριά

Αρνείται τις φήμες περί ακύρωσης όλων των μελλοντικών spinoff φιλμ
22 Ιουνίου 2018 16:27
Lucasfilm: Πολλαπλές Star Wars ταινίες βρίσκονται στα σκαριά

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε μια φήμη, την οποία μετέδωσε το Collider που έλεγε ότι η Lucasfilm ακύρωσε όλες τις spinoff Star Wars ταινίες, για να εστιάσει στο Episode IX αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης τριλογίας, που έχει αναλάβει ο Rian Johnson. Βέβαια, ξέρουμε πολύ καλά ότι σε αυτό συνέβαλε και η κάκιστη εμπορική πορείας του Solo: A Star Wars Story. Η δεύτερη "A Star Wars Story" ταινία του σύμπαντος θα μείνει στην ιστορία ως η πρώτη που είχε ως αποτέλεσμα να μην βγάλει τα αναμενόμενα κέρδη, καθώς μέχρι στιγμής έχει αποφέρει περί τα $341 εκατομμύρια. 

Επομένως, φρένο θα έβαζε η εδώ και καιρό φημολογούμενη Obi-Wan ταινία με σκηνοθέτη τον Stephen Daldry, καθώς και η Boba Fett ταινία με σκηνοθέτη τον James Mangold του Logan. Τις φήμες αυτές ήρθε με επίσημη ανακοίνωση της στο ABC News (που ανήκει στη Disney) να αρνηθεί η Lucasfilm. 

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι τα δημοσιεύματα περί ακύρωσης είναι αναληθή και πως υπάρχουν πολλαπλές Star Wars ταινίες στο πρόγραμμα, εκτός της νέας τριλογίας του Johnson και της σειράς των δημιουργών του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss. 

To στούντιο, προφανώς και δεν είπε ποιες είναι αυτές οι μυστηριώδεις ταινίες. Άλλωστε το Star Wars Celebration 2019 θα διεξαχθεί στο Σικάγο και εκεί πάντοτε γίνονται οι μεγάλες ανακοινώσεις της Lucasfilm.