O "Snake Eyes" του G.I. Joe θα αποκτήσει δική του ταινία

Το νέο spin-off έρχεται να ανανεώσει το franchise του ‘G.I. Joe’
19 Μαΐου 2018 15:30
O

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση, ότι θα ο ‘Snake Eyes’ από το σύμπαν του G.I. Joe πρόκειται να έχει την τιμητική του με μία solo ταινία από την Paramount Pictures. Ο Evan Spiliotopoulos (The Huntsman: Winter’s War), που έχει δουλέψει για το live-action φιλμ της Disney, Beauty and the Beast, είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει εκείνος να επιμεληθεί το σενάριο.

Ο χαρακτήρας του ‘Snake Eyes’ συνιστά έναν σιωπηλό, μαυροντυμένο ninja που ποτέ δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του και ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 ως φιγούρα παιχνιδιών της Hasbro σε συνεργασία και με την Marvel Comics. Η φανταστική του μορφή ξεχώρισε πολύ σύντομα ώστε να εδραιωθεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς αυτού του κόσμου των ηρώων. Με βάση και την ιστορία του, είχε στενή σχέση με την Scarlett, την μόνη γυναίκα της ομάδας του, και ενίοτε επιχειρούσε μόνος του αποστολές μαζί με τον λύκο που είχε ως κατοικίδιο, τον ‘Timber’. Ο ορκισμένος του εχθρός είναι ο αδερφός του, ο ‘Storm Shadow’, που είναι επίσης ninja πολεμιστής.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Paramount είχε κάνει δύο φιλμ που αφορούσαν την ανθολογία του G.I. Joe, το G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) και το G.I Joe: Retaliation (2013) με τον Ray Park να ενσαρκώνει τον ‘Snake Eyes’. Το καινούργιο spin-off που ετοιμάζεται ίσως τονώσει με πιο δυναμικό αέρα το franchise του G.I. Joe.