Στο νέο trailer του Snake Eyes η Úrsula Corberó μοιράζει πόνο σαν villain

Η spinoff ταινία των G.I. Joe με πρωταγωνιστή τον Henry Golding έρχεται τον Ιούλιο
21 Ιουνίου 2021 20:41
Στο νέο trailer του Snake Eyes η Úrsula Corberó μοιράζει πόνο σαν villain

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το "Snake Eyes" το spinoff φιλμ των G.I. Joe με πρωταγωνιστή τον Henry Golding στον ομώνυμο ρόλο. H ταινία θα εξιστορεί πώς ο Snake Eyes έγινε ο τρομερός ninja και μετέπειτα βασικό μέλος της G.I. Joe. 

Στο νέο καταιγιστικό trailer δίνεται έμφαση στο πως ο Snake Eyes εισέρχεται στην Arashikage clan, αφότου σώζει την ζωή ενός δικού τους, του Storm Shadow. Εκεί βρίσκει το σπίτι και την οικογένεια που ποτέ δεν είχε αλλά μαθαίνει και τις αρχαίες πολεμικές τέχνες και τους τρόπους των Arashikage. Βέβαια, το trailer επίσης εστιάζει στην αντίπαλο του Snake Eyes, την Baroness που την υποδύεται η Úrsula Corberó, αλλιώς γνωστή και ως "Τόκιο" του La Casa De Papel

 

Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι: Andrew Koji (Warrior) as Storm Shadow, Samara Weaving (Ready or Not) ως Scarlett, Haruka Abe (Cruella) ως Akiko, Takehiro Hira (Ace Attorney) ως Kenta και ο Iko Uwais (The Raid) ως Hard Master. 

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Robert Schwentke (Red, R.I.P.D.) και σενάριο του Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast). 

Το Snake Eyes: G.I. Joe Origins θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.