Η spin-off ταινία της Harley Quinn θα είναι πολύ αποκαλυπτική

Ίσως  χαρακτηριστεί και ως 'R-Rated' κατά τα λεγόμενα της Margot Robbie
09 Μαΐου 2018 12:40
Η spin-off ταινία της Harley Quinn θα είναι πολύ αποκαλυπτική

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, το φιλμ που ετοιμάζεται για την Harley Quinn ενδέχεται να μπει στην κατηγορία των 'R-Rated' κινηματογραφικών κυκλοφοριών με βάση τα όσα υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξή της για το θρίλερ Terminal η Margot Robbie. Η Αυστραλιανή ηθοποιός που στο Suicide Squad υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την παραπάνω comic φιγούρα, τοποθετήθηκε για το πολυαναμενόμενο spin-off που θα φέρει την υπογραφή της σκηνοθέτιδας Cathy Yan λέγοντας:

«Ήταν πολύ σημαντικό. Το δούλευα αυτό εδώ και τρία χρόνια. Από την αρχή, ήθελα να κάνω μια R-rated ταινία με γυναικεία συμμορία και χρειαζόμασταν μια γυναίκα σκηνοθέτη. Ο καλύτερος σκηνοθέτης πάντα κερδίζει, άντρας ή γυναίκα, έχει να κάνει περισσότερο με το ποιος κατανοεί καλύτερα τον χαρακτήρα. Αλλά δεδομένου του πόσο λίγες ευκαιρίες έχουν οι γυναίκες σκηνοθέτες, ειδικά σε αυτές τις ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού, σκέφτηκα ότι ήταν καθήκον μας να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια για να εξετάσουμε τις γυναίκες δημιουργούς παρά τους άνδρες. Έτσι, εξετάσαμε τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες σκηνοθέτες και η Cathy ήταν η καλύτερη».

Η Robbie τόνισε ότι ήθελε μία «αυθεντική γυναικεία προσέγγιση» για το sequel το σενάριο του οποίου θα επιμεληθεί η Christina Hodson (Bumblebee). Η Hodson μάλιστα πρόκειται να αντικαταστήσει και τον Joss Whedon που αποχώρησε από το project του Batgirl.

Η Margot Robbie εξέφρασε την επιθυμία της να δει την ταινία της Harley Quinn να παίρνει την παρακάτω μορφή η οποία μάλλον θα βρίθει σε αρκετά τραβηγμένα σκηνικά:

 «Είπα: “Θέλω να κάνω μία R-rated ταινία με συμμορία κοριτσιών της οποίας μέρος θα είναι η Harley”. Και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε από εκεί. Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, το στούντιο διερευνούσε και άλλες παραλλαγές για το spin-off του ‘Harley Quinn’. Αλλά δεν ήμουν εξοικειωμένη με αυτές τις εκδοχές. Ήμουν συνεχώς συγκεντρωμένη σε αυτήν της Christina. Ξέρω ότι διερευνούσαν με τον David Ayer αυτήν από το 'Gotham City Sirens', και μία άλλη κινηματογραφική version του Joker και της Harley Quinn μαζί, και ‘γω δεν ξέρω τι άλλο. Δεν ήμουν τόσο υπέρ αυτού… Συνέχισα να την παρουσιάζω (την αρχική εκδοχή) στο στούντιο μέχρι να νιώσουν ότι ήταν σε ένα σημείο όπου ήταν έτοιμοι να το κάνουν. Και τώρα είμαστε όλοι μέσα!».