Το Sherlock Holmes 3 έχει οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας

Έτοιμοι να επιστρέψουν οι Robert Downey Jr. και Jude Law
08 Μαΐου 2018 11:21
Το Sherlock Holmes 3 έχει οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει η αυλαία για το Sherlock Holmes 3. Η Warner Bros. και η Village Roadshow Pictures λοιπόν, θα διανείμουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 3ο κεφάλαιο της ιστορίας του θρυλικού Βρετανού ντετέκτιβ στις 25 Δεκεμβρίου του 2020.

Ο Robert Downey Jr. και ο Jude Law ετοιμάζονται σιγά σιγά για την φρέσκια περιπέτεια μυστηρίου που τους καλεί να αναλάβουν δράση ως ‘Sherlock Holmes’ και ως ‘Dr. Watson’ αντίστοιχα. Μετά από εννέα χρόνια και οι δύο επανέρχονται στους γνώριμους ρόλους τους για το 3ο sequel του διάσημου franchise. Βέβαια ακόμη δεν έχει υπογράψει κάποιος σκηνοθέτης για το φιλμ και δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει να κρατήσει και πάλι την σκηνοθετική κλακέτα ο Guy Ritchie. Το σενάριο πάντως, θα επιμεληθεί ο Chris Brancato.

Το πρόγραμμα των σινεμά τα Χριστούγεννα του 2020 θα βρίθει σε πολυαναμενόμενες ταινίες, οπότε το Sherlock Holmes 3 θα έχει να ανταγωνιστεί με τις αφίξεις της νέας μυθοπλασίας  Avatar του James Cameron η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων θα ακολουθήσει και το Sing 2.