O Martin Freeman υπέγραψε για την συμμετοχή του στο ‘The Operative’

Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Diane Kruger σε ένα κατασκοπευτικό θρίλερ
06 Μαΐου 2018 17:37
O Martin Freeman υπέγραψε για την συμμετοχή του στο ‘The Operative’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής των ταινιών Hobbit, Martin Freeman θα πλαισιώσει υποκριτικά την Diane Kruger στο θρίλερ κατασκοπείας με τίτλο The Operative. Ο Freeman ο οποίος έχει υποδυθεί επίσης τον Dr. John Watson στο Sherlock του BBC, αλλά τελευταία τον είδαμε και στο action φιλμ Black Panther, θα ενσαρκώσει τον Thomas, έναν πρώην κατάσκοπο.

Ο βασικός άξονας του φιλμ επικεντρώνεται στην Rachel, μία γυναίκα που στρατολογείται από την Mossad σε μία άκρως μυστική αποστολή στην Τεχεράνη. Στόχος της ηρωίδας (Kruger) είναι να ολοκληρώσει επιτυχώς το έργο που ανέλαβε βάζοντας κρυφά στον Thomas μία ειδική συσκευή για την καταγραφή της δραστηριότητάς του όσον αφορά την εξέλιξη ενός προγράμματος πυρηνικού εξοπλισμού στο Ιράν.

Όμως η ηρωίδα θα βρεθεί στην δίνη σοβαρών προβλημάτων με τον ανώτερό της (Eric Bana) αλλά και με τον άνθρωπο που συνιστά τον στόχο της. Ο Thomas πρέπει να ανακαλύψει που βρίσκεται η  Rachel και να  διαπιστώσει σε τι βαθμό μπορεί η ίδια να τον ζημιώσει, ενώ αυτός μοιάζει να δυσανασχετεί στο ενδεχόμενο να της κάνει κακό.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του The Operative υπογράφει ο Yuval Adler ενώ την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος αναλαμβάνει η Black Bear Pictures.Το project θα αποτελέσει κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου “The English Teacher”, του πρώην Ισραηλινού πράκτορα Yiftach Reicher Atir που εργάστηκε στην Mossad.