Νέο trailer γεμάτο ρίσκα για το Solo: A Star Wars Story

Η origin ιστορία του Han Solo ετοιμάζεται για τις 24 Μαΐου
17 Απριλίου 2018 18:50
Νέο trailer γεμάτο ρίσκα για το Solo: A Star Wars Story

Η Lucasfilm συνεχίζει το μπαράζ νέων trailer για το επερχόμενο SOLO: A Star Wars Story, την δεύτερη spinoff ταινία του σύμπαντος που θα διηγηθεί την ιστορία του νεαρού Han Solo και πως έγινε ο λατρεμένος smuggler που λάτρεψαν εκατομμύρια fans. Στο νέο τρέιλερ, που δόθηκε στη δημοσιότητα υπό τη μορφή ενός TV Spot, βλέπουμε την Emilia Clarke και τον Woody Harrelson να ψάχνουν για ένα διαστημόπλοιο για τη ληστεία που ετοιμάζουν και πέφτουν πάνω στο Millenium Falcon του νεαρού Lando Calrissian. Για να επιτευχθεί ο στόχος τους στην ομάδα μπαίνει ο νεαρός Han του Alden Ehrenreich και του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του στον υπόκοσμο. 

Στο cast συναντούμε τους: Donald Glover ως νεαρό Lando Calrissian, την Emilia Clarke ως Qi'Ra, τον Tobias Beckett του Woody Harrelson, τον Dryden Vos του Paul Bettany τη Thandie Newton ως Val, και τη Phoebe Waller Bridge ως L3-37.

Το Solo: A Star Wars Story αναμένεται να προβληθεί στις 24 Μαΐου στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ακολουθεί το "Risk" TV Spot: