Paradise Hills: H Milla Jovovich θα συμπρωταγωνιστήσει με την Emma Roberts

Ένα δυνατό cast επιστρατεύεται για το νέο sci-fi θρίλερ της Alice Waddington
03 Απριλίου 2018 12:03
Paradise Hills: H Milla Jovovich θα συμπρωταγωνιστήσει με την Emma Roberts

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, βγήκε η είδηση ότι η Milla Jovovich (Resident Evil movies) υπέγραψε για την συμμετοχή της στο Paradise Hills, το καινούργιο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας της Alice Waddington, όπου πρωταγωνιστεί η Emma Roberts.

Στο επιτελείο των ηθοποιών ανήκουν επίσης οι: Jeremy Irvine (Mamma Mia 2, War Horse), Awkwafina (Ocean’s Eight, Crazy Rich Asians),Eiza Gonzalez, και η Danielle Macdonald.

Ο κεντρικός άξονας του φιλμ τοποθετείται στο προσεχές μέλλον, εστιάζοντας στην Uma (Roberts), μία γυναίκα η οποία ξυπνάει ένα πρωί στο «Paradise Hills», δηλαδή σε μία πολυτελή κλινική που εδρεύει σε ένα απομονωμένο νησί όπου εύπορες οικογένειες στέλνουν εκεί τις κόρες τους για να υποστούν ριζικές αλλαγές.

Ο Nacho Vigalondo (Colossal) επιμελήθηκε εν προκειμένω το σενάριο μαζί και με τον Brian Deleeuw αντλώντας υλικό από μία πρωτότυπη ιδέα των Waddington και Sofia Cuenca. Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Adrián Guerra και Nuria Valls μέσω της Nostromo Pictures. Τα γυρίσματα της ταινίας λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα στην Ισπανία.

Η Lionsgate έχει αναλάβει τις διαδικασίες για την διεθνή διανομή του Paradise Hills, ενώ η CAA φροντίζει για την κυκλοφορία του στις Η.Π.Α.