Το πρώτο teaser trailer του Monster Hunter δεν είναι και τόσο...Monster Hunter

Η ταινία από τον σκηνοθέτη των Resident Evil, Paul W.S. Anderson έχει νέα ημερομηνία πρεμιέρας
04 Οκτωβρίου 2020 19:57
Το πρώτο teaser trailer του Monster Hunter δεν είναι και τόσο...Monster Hunter

Μετά από μήνες όπου η Sony Pictures τηρούσε σιγή ιχθύος για το Monster Hunter από το πουθενά ήρθε το πρώτο teaser trailer αλλά και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ. Σε αυτό η Lt. Artemis της Milla Jovovich και η ομάδα της έρχονται αντιμέτωποι με το τέρας "Black Diablo" που είναι μισό δράκος-μισό σκορπιός. Αυτό θα είναι ένα από τα πολλά τέρατα που, ως μια ταινία που βασικό στοιχείο είναι τα τέρατα, θα χορτάσουμε να βλέπουμε, ενώ η ομάδα κυνηγών της Jovovich θα πρέπει να επιβιώσει σε μια διάσταση γεμάτη από αυτά. 

Αυτό που ίσως να ξενίσει τους fans του βιντεοπαιχνιδιού είναι πως δε θυμίζει σε τίποτα το ύφος των Monster Hunter, πέρα από το τέρας που είναι το βασικό στοιχείο του trailer. Μένει να δούμε περισσότερα από την ταινία που σκηνοθετεί ο Paul W.S. Anderson που έγινε γνωστός από τις ταινίες των Resident Evil

Μαζί με την Jovovich συμπρωταγωνιστούν οι: Tony Jaa, T.I., Diego Boneta και Meagan Good. 

Επίσης, η νέα ημερομηνία πρεμιέρας του Monster Hunter θέλει την ταινία να κυκλοφορεί νωρίτερα. Από τον Απρίλιο του 2021 που έγινε γνωστό ότι μεταφέρεται, τελικά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο στους κινηματογράφους, χωρίς βέβαια αυτό να είναι εντελώς σίγουρο λόγω της πανδημίας.