Το νέο απόσπασμα του Monster Hunter αποκαλύπτει το εμβληματικό Rathalos (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν αναμονή του κανονικού trailer
12 Οκτωβρίου 2020 11:41
Το νέο απόσπασμα του Monster Hunter αποκαλύπτει το εμβληματικό Rathalos (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο της ψηφιακής new York Comic-Con, ο Paul W.S. Anderson, σκηνοθέτης της επερχόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού Monster Hunter, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο απόσπασμα. Σε αυτό αποκαλύπτεται ένα από τα πιο εμβληματικά τέρατα του σύμπαντός του, το πελώριο Rathalos το οποίο θα αντιμετωπίσει η πρωταγωνίστρια του φιλμ, Milla Jovovich

Ουσιαστικά η ταινία εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από τα βιντεοπαιχνίδια αλλά όπως φαίνεται θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Άλλωστε ο ίδιος σκηνοθέτης είναι που έβγαλε την εξαλογία ταινιών του Resident Evil με την Jovovich και εκεί ως πρωταγωνίστρια, ενώ αποτελεί και σύζυγός της στην πραγματική ζωή. 

Την πρώτη ματιά στο Rathalos μπορείτε να την πάρετε μέσα από τα δύο παρακάτω βίντεο, όπου στο πρώτο θα δείτε πώς συγκρίνεται η κινηματογραφική βερσιόν του Rathalos με αυτή του παιχνιδιού και το δεύτερο το επίμαχο απόσπασμα. 

Μαζί με την Jovovich συμπρωταγωνιστούν οι: Tony Jaa, Ron Perlman, T.I., Diego Boneta και Meagan Good. 

Επίσης, η νέα ημερομηνία πρεμιέρας του Monster Hunter θέλει την ταινία να κυκλοφορεί νωρίτερα. Από τον Απρίλιο του 2021 που έγινε γνωστό ότι μεταφέρεται, τελικά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο στους κινηματογράφους, χωρίς βέβαια αυτό να είναι εντελώς σίγουρο λόγω της πανδημίας.