Η Milla Jovovich επιστρέφει στους κινηματογράφους με τη νέα της ταινία – Δείτε το trailer

Θα τη δείτε μέσα στον Απρίλιο
17 Μαρτίου 2024 19:13
Η Milla Jovovich επιστρέφει στους κινηματογράφους με τη νέα της ταινία – Δείτε το trailer

Τον επόμενο μήνα θα δείτε τη νέα ταινία της Milla Jovovich (Resident Evil franchise) στους κινηματογράφους, αλλά και από το σπίτι σας, καθώς θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακή μορφή. Η ταινία της γνωστής ηθοποιού ονομάζεται Breathe και έρχεται σε σκηνοθεσία Stefon Bristol.

Το σενάριο έχει γράψει ο Doug Simon, ενώ παίζουν και οι Jennifer Hudson, Quvenzhané Wallis, Raúl Castillo, Sam Worthington, Common, James Saito, Dan Martin και Kaliswa Brewster. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Capstone Global σε συνεργασία με την Warner Bros.

Ακολουθεί η περίληψη της ταινίας:

Αφού η Γη μένει ακατοίκητη λόγω έλλειψης οξυγόνου, μια μητέρα μαζί με την κόρη της αναγκάζονται να ζουν υπόγεια, με σύντομα ταξίδια στην επιφάνεια, που γίνονται μόνο με μια στολή τελευταίας τεχνολογίας που έφτιαξε ο σύζυγός της, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι νεκρός. Όταν ένα μυστηριώδες ζευγάρι ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τον σύζυγό της και τη μοίρα του, εκείνη τους αφήνει να μπουν στο καταφύγιό τους, αλλά αυτοί οι επισκέπτες δεν είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι.

Το Breathe θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου και ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, αλλά και On Demand. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.