Στο trailer του Monster Hunter η Milla Jovovich τα βάζει με αρχαία τέρατα

Αφήνοντας τα ζόμπι στο παρελθόν
14 Οκτωβρίου 2020 19:29
Στο trailer του Monster Hunter η Milla Jovovich τα βάζει με αρχαία τέρατα

To ολοκαίνουργιο, επίσημο, trailer της ταινίας Monster Hunter δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Sony Pictures και αναμενόμενα θα είναι ένα καταιγιστικό και μεγάλης κλίμακας κυνήγι τεράτων. Την προσπάθεια να μεταφέρει -έστω και λίγη- από τη μαγεία και το ύφος του διάσημου franchise ηγείται σκηνοθετικά ο Paul W.S. Anderson, ο οποίος στο παρελθόν ανέλαβε την εξαλογία ταινιών του Resident Evil

Όπως και σε εκείνο το franchise, έτσι και εδώ, πρωταγωνίστρια είναι η Milla Jovovich όπου στην προκειμένη περίπτωση ενσαρκώνει το ρόλο της Captain Artemis. Αυτή και η ομάδα στρατιωτών της, σε μια προσπάθεια να βρουν μια άλλη χαμένη ομάδα στην έρημο, μεταφέρονται σε μια παράλληλη διάσταση όπου κατοικούν γιγάντια τέρατα. Στην προσπάθειά της να επιβιώσει στο εξωγήινο αυτό κόσμο συναντά τον "Hunter" του Tony Jaa, ο οποίος δείχνει αρκετά εξοικειωμένος με το κυνήγι τεράτων. Όπως θα διαπιστώσετε, ειδικά αν έχετε παίξει τα παιχνίδια της Capcom, παρελαύνουν πολλά γνωστά τέρατα του σύμπαντος, όπως το Rathalos. 

Μαζί με την Jovovich συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Ron Perlman, T.I., Diego Boneta, Jin Au-Yeung και Meagan Good. Δείτε τη νέα αφίσα της ταινίας παρακάτω:

Τελικά, το Monster Hunter αντί για το 2021 θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο στους κινηματογράφους, χωρίς βέβαια αυτό να είναι εντελώς σίγουρο λόγω της πανδημίας.