Wolverine: Άλλος ένας για τη διαδοχή του Hugh Jackman

O Scott Eastwood δηλώνει και αυτός ενδιαφέρον για τον εμβληματικό ρόλο
13 Μαρτίου 2018 20:30
Wolverine: Άλλος ένας για τη διαδοχή του Hugh Jackman

Το κενό που άφησε ο Hugh Jackman υποδυόμενος τον Wolverine στη μεγάλη οθόνη είναι σίγουρα τεράστιο και δύσκολα θα αναπληρωθεί από κάποιον, καθώς η επιτυχία και η καθολική αποδοχή που γνώρισε από το κοινό τον καθιστά μέσα στις καλύτερες μεταφορές υπερηρώων στον κινηματογράφο. Μετά και το επί οθόνης οριστικό αντίο του στο Logan του James Mangold, γίνεται συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Wolverine. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του για την προώθηση του Pacific Rim Uprising, ο Scott Eastwood, γιος του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Clint Eastwood, δήλωσε ενδιαφέρον για τον ρόλο. Συγκεκριμένα, έχοντας ήδη εμπειρία στις superhero ταινίες με το πέρασμα του από το Suicide Squad, δήλωσε:

SR: Πολλοί fans σε έχουν κάνει cast ως Wolverine, το έχεις ακουστά;

Eastwood: Ναι το έχω ακουστά.

SR: Τι νομίζεις;

Eastwood: Αγαπώ τον Wolverine. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου comic χαρακτήρες όλων των εποχών. Είναι αποστάτης. Ένας εντελώς badass αποστάτης. Είναι αυτό που λέμε απρόβλεπτος...δεν παίζει με τους κανόνες...είναι το είδος χαρακτήρα που λατρεύω. 

SR: Αν έπαιρνες ένα τηλεφώνημα θα ήσουν μέσα για να παίξεις τον Wolverine;

Eastwood: 100%

Άλλος ένας, λοιπόν, ηθοποιός μπαίνει στη σειρά διαδοχής του αξεπέραστου Jackman ως ο επόμενος Wolverine. Με τον ερχομό του χαρακτήρα στο Marvel Cinematic Universe να είναι πλέον θέμα χρόνου -αν και απέχουμε σίγουρα μερικά χρόνια- ίσως η Marvel σκεφτεί να δοκιμάσει έστω τον υιό Eastwood. Άλλωστε, επίσημα ο Jackman έχει δηλώσει ότι ο πατέρας του Clint Eastwood ήταν η μεγάλη του έμπνευση για να υποδυθεί τον χαρακτήρα. Εσείς τι λέτε;