It Chapter 2: Η Jessica Chastain είναι σε συζητήσεις για την συμμετοχή της

Ο Bill Skarsgård θα επανέλθει ως ο τρομακτικός Pennywise
21 Φεβρουαρίου 2018 17:38
It Chapter 2: Η Jessica Chastain είναι σε συζητήσεις για την συμμετοχή της

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jessica Chastain είναι σε διαπραγματεύσεις για το εάν  θα πρωταγωνιστήσει στο It: Chapter 2, το sequel του It από την New Line Cinema.

Το δεύτερο κεφάλαιο από το διάσημο μυθιστόρημα του Stephen King, επικεντρώνεται στους ήρωες του πρώτου βιβλίου απλά στην ενήλικη πλέον φάση της ζωής τους. Οπότε η καινούργια κινηματογραφική διασκευή που θα βγει, θα αποτελεί συνέχεια της ανατριχιαστικής τους ιστορίας. Οι βασικοί χαρακτήρες στοιχειώνονται από τις σκοτεινές αναμνήσεις που τους άφησε η συνάντησή τους με τον μοχθηρό και αποκρουστικό κλόουν Pennywise. Το θέμα είναι ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν ψάχνοντας για εκδίκηση!

Η Chastain λοιπόν, αν όντως υπογράψει, θα υποδυθεί την Beverly, το μοναδικό κορίτσι της παρέας των πιτσιρικάδων που γνωρίσαμε, το οποίο πια θα έχει γίνει κανονική γυναίκα.

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Gary Dauberman, ενώ ο Andy Muschietti πρόκειται να καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το εν λόγω project. Ο Bill Skarsgård αναλαμβάνει και πάλι να ερμηνεύσει τον Pennywise, σκορπώντας τον πανικό για δεύτερη φορά.

Η πρεμιέρα του It: Chapter 2 έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.