Ο σκηνοθέτης της νέας Batman ταινίας του DC Universe είναι και επίσημα ο Andy Muschietti

Η δεύτερη ταινία της DC που αναλαμβάνει μετά το The Flash
16 Ιουνίου 2023 19:39
Ο σκηνοθέτης της νέας Batman ταινίας του DC Universe είναι και επίσημα ο Andy Muschietti

Φημολογούταν εδώ και καιρό αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα πως ο James Gunn και ο Peter Safran κατέληξαν στο πρόσωπο που θα σκηνοθετήσει το "The Brave and the Bold" που θα αποτελέσει τη νέα reboot ταινία του Batman στο ολοκαίνουργιο DC Universe. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Variety, ο Andy Muschietti τελικά θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας του Batman και του Robin, η οποία θα αποτελέσει μια από τις πολλές που ετοιμάζουν τα νεοσύστατα DC Studios για τα επόμενα χρόνια. Ο Muschietti βρίσκεται πίσω από τα IT και IT: Chapter 2, καθώς και από την ταινία "The Flash" με τον Ezra Miller που μόλις έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες, επομένως η DC επιλέγει ένα δοκιμασμένο άτομο στο πώς λειτουργεί το σύμπαν, την ώρα που εδώ και καιρό οι εντυπώσεις από το The Flash ήταν αρκετά θετικές. 

Το project του The Brave and the Bold βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Grant Morrison, το οποίο ο James Gunn χαρακτηρίζει ως "εξαιρετικά επιδραστικό" για το ευρύτερο DC Universe. Στη νέα ταινία βάσει της πλοκής του κόμικ θα δούμε την Bat-family όπου ο Damian Wayne, βιολογικός γιος του Bruce Wayne, παλεύει το έγκλημα πλάι στον πατέρα του, ως Robin και Batman αντίστοιχα. 

"Είδαμε το 'The Flash', ακόμη και πριν αναλάβουμε τα ηνία των DC Studios, και ξέραμε ότι έχουμε στα χέρια μας όχι μόνο έναν οραματιστή σκηνοθέτη, αλλά και έναν τεράστιο fan της DC", δήλωσαν οι Gunn και Safran στο Variety για τον Muschietti. "Πρόκειται για μια υπέροχη ταινία - αστεία, συναισθηματική, συναρπαστική - και η συμπάθεια και το πάθος του Andy για αυτούς τους χαρακτήρες και αυτόν τον κόσμο απηχεί σε κάθε καρέ. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να βρούμε σκηνοθέτη για το "The Brave and the Bold", υπήρχε πραγματικά μόνο μία επιλογή. Ευτυχώς, ο Andy είπε ναι. Η Μπάρμπαρα υπέγραψε για την παραγωγή μαζί μας και ξεκινήσαμε. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερους ή πιο εμπνευσμένους συνεργάτες καθώς ξεκινάμε αυτή τη συναρπαστική νέα περιπέτεια στο DCU".

Το έργο δεν έχει προς το παρόν σεναριογράφο. Αυτή θα είναι η πρώτη ζωντανή κινηματογραφική εμφάνιση του Robin από τότε που ο Chris O'Donnell ερμήνευσε τον ρόλο απέναντι από τον George Clooney στην ταινία "Batman and Robin" του 1997. Η ταινία αυτή θα υπάρχει ξεχωριστά από τις ταινίες "The Batman" με τον Robert Pattinson.

To Chapter 1 του DCU με τίτλο "Gods and Monsters" περιλαμβάνει ένα σωρό σειρές και ταινίες. Αρχικά, όλα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2025 με το Superman: Legacy, τη νέα ταινία με τον ομώνυμο ήρωα που αυτόν τον καιρό βρίσκεται κοντά στο να βρει το cast της. Ακόμη περιλαμβάνει μια ταινία "Supergirl: World of Tomorrow", μια prequel σειρά για τη Wonder Woman, μια σειρά μυστηρίου για τον Green Lantern, μια σειρά για τον Booster Gold και μια ταινία για το Swamp Thing σε σκηνοθεσία James Mangold. Περισσότερα για το πλάνο του DC Universe θα βρείτε εδώ