Οι Jake Gyllenhaal, Ansel Elgort και η Zendaya θα παίξουν στο Finest Kind

Θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ένα δυνατό αστυνομικό θρίλερ
10 Φεβρουαρίου 2018 17:45
Οι Jake Gyllenhaal, Ansel Elgort και η Zendaya θα παίξουν στο Finest Kind

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), ο Ansel Elgort (Baby Driver), και η Zendaya (The Greatest Showman) υπέγραψαν για το Finest Kind, το ανερχόμενο αστυνομικό θρίλερ την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Brian Helgeland για το σενάριο του L.A. Confidential.

Το έργο επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια (Gyllenhaal και Elgort), τα οποία συνάπτουν μία επικίνδυνη συμφωνία με μία συμμορία που θα τους βυθίσει στα άδυτα του υποκόσμου της Βοστόνης.

Ο Gyllenhaal θα επωμιστεί εν προκειμένω και καθήκοντα παραγωγού με την Riva Marker υπό το σήμα της Nine Stories, αλλά και μαζί με τους Gary Foster και Russ Krasnoff για λογαριασμό της Krasnoff/Foster Entertainment, και τους Dan Friedkin και Bradley Thomas της Imperative Entertainment.

Η 30WEST χρηματοδοτεί το όλο project. Η STX International αναλαμβάνει το κομμάτι των διεθνών πωλήσεων του Finest Kind, μεριμνώντας για την διανομή της ταινίας εν όψει και της προσεχούς διοργάνωσης της European Film Market. Η CAA και η Endeavor Content θα διεκπεραιώσουν ανάλογες εργασίες όσον αφορά τις Η.Π.Α.