Allure: Νέο trailer με μια εμμονική Evan Rachel Wood

Που δε θα της βγει σε καλό
15 Ιανουαρίου 2018 16:32
Allure: Νέο trailer με μια εμμονική Evan Rachel Wood

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε καινούργιο trailer για το ανερχόμενο κοινωνικό δράμα Allure  την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Carlos και Jason Sanchez.

Στο εν λόγω φιλμ κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η Evan Rachel Wood, ενώ υποκριτικά την πλαισιώνουν οι Julia Sarah Stone, Denis O’Hare, και ο Maxim Roy.

Η Evan Rachel Wood υποδύεται την Laura, μία κοπέλα που εργάζεται στην εταιρεία καθαρισμού του πατέρα της, όμως επιθυμεί να πάψει να βουλιάζει στα λιμνάζοντα νερά της ζωής της. Έχοντας πληγωθεί στο παρελθόν από άτομα με τα οποία επέλεξε να σχετιστεί όμως δεν ήταν αυτό που έψαχνε, τώρα πια νιώθει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από την άχαρη προϊστορία που είχε. Κάποια μέρα, ενώ δουλεύει σ’ ένα σπίτι γνωρίζεται με την Eva (Julia Sarah Stone), μία χαμηλών τόνων έφηβη εξίσου δυσαρεστημένη με την σιδηρά πειθαρχία που επικρατεί στην καθημερινότητά της. Στην Eva, η βασική ηρωίδα ανακαλύπτει την χαμένη της αθωότητα, ενώ το άλλο κορίτσι μία διαφυγή στην περιπέτεια και μία διέξοδο για την επανάστασή της. Η αμοιβαία έλξη τους σύντομα παίρνει αναπάντεχη τροπή, με την Laura να επιμένει να το σκάσουν μαζί και να βρουν την τύχη τους σε ένα άλλο μέρος χωρίς να λογοδοτήσουν σε κανέναν για αυτό. Η εμμονή της πρωταγωνίστριας χειροτερεύει μιας και η κλιμακούμενη συναισθηματική της αστάθεια θολώνει ολοένα και περισσότερο την κρίση της, κάτι που θα φέρει στο φως αλήθειες τις οποίες είναι δύσκολο να αγνοήσουν η μία για την άλλη.

Η αυλαία για το Allure αναμένεται να ανοίξει στις αμερικανικές αίθουσες στις  16 Μαρτίου του 2018, ενώ η ταινία θα διατεθεί τότε και σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: