H Tiffany Haddish υπέγραψε για το σατυρικό θρίλερ "The Oath"

Θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στους John Cho και Ike Barinholtz
14 Δεκεμβρίου 2017 15:14
H Tiffany Haddish υπέγραψε για το σατυρικό θρίλερ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Tiffany Haddish (Girls Trip, Night School) θα παίξει στο The Oath δίπλα στους John Cho (Columbus ) και Ike Barinholtz, με τον τελευταίο να υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία του σατυρικού αυτού θρίλερ.

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί τι ρόλο θα ερμηνεύσει η Haddish. Πάντως, ο John Cho που είχε τον κεντρικό ρόλο του Sulu στο Star Trek, θα είναι ένας εκ των κύριων πρωταγωνιστών και εδώ, ενώ θα πλαισιωθεί επίσης από τους Carrie Brownstein (Portlandia), Billy Magnussen (Ingrid Goes West), Meredith Hagner (Search Party), Jon Barinholtz (Superstore), Nora Dunn (The Guilt Trip), και τον βετεράνο ηθοποιό Chris Ellis (Murder in the First).

Η υπόθεση του The Oath εκτυλίσσεται  σε μία πολιτικά διχασμένη  Αμερική όπου οι πολίτες πρέπει να δώσουν όρκο πίστης που εστιάζει στο ότι ένας άνθρωπος πρέπει να καταφέρει να φτάσει στην Ημέρα των Ευχαριστιών χωρίς να διαλύσει την οικογένειά του.

Πίσω από την παραγωγή του φιλμ θα βρίσκεται η QC Entertainment, η οποία είχε χρηματοδοτήσει και το Get Out, ενώ ανάλογα καθήκοντα αναλαμβάνουν  η 23/34 Pictures μαζί με τους David Stassen, Sean McKittrick, Ray Mansfield και τον  Edward H. Hamm Jr. Τα γυρίσματα του The Oath  ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.